Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 NYARALÁS OLASZORSZÁG

HOTEL TERME DELLE NAZIONI


Via Mezzavia, 20 - 35036 Montegrotto Terme (PD)
+39 04989116.90
+39 04989117.83

leírás


Hangútatos és elegáns, a Delle Nazioni egy 4 csillagos szálloda Abano gyógyfürdő mellett,gyönyörű parkkal körülvéve gyógyvizes kültéri és beltéri medencékkel:a legjobb vállasztás egy pihentető és egészséges nyaralás eltöltésére.A Terme delle Nazioni szálloda Montegrotton a legismertebb termálfürdő a környékről ahol különleges egészségügyi és szépségápolási kezelésekben lesz részük a vendégeknek.A tágas közös terek,a legkisebb részletekre is odafigyelve ,különleges hangúlatott árasztanak az elöcsarnokban,a bárnál,a recepciónál,a gyülésteremben a sportteremben és a fürdőnél.

szolgáltatás


A mozgalmas nyaralás szerelmeseinek,a Terme delle Nazioni szálloda felajánlja a széles parkót, a bocce és teniszpályákat,az aquagym kúrzúsokat a hidrobiciklit.A szálloda mellett golfpálya és fitneszterem.Ideális hely üzleti találkozokra és konferenciákra,a szállodában egy felszerelt gyülésterem,széles kert italok,kávészünet vagy reggeli büfé elfogyasztására.
Az Abano Termei viz,rendkivüli tulajdonságokkal rendelkezik.A Terme delle Nazioni szálloda számtalan rehabilitácios és wellnesz programokat ajánl a vendégeknek.A viz gazdag ásványi anyagokban mind például nátrium,kálium,jód és szicilium.Személyre szabot programokat ajálunk:sár és termálfürdök,inhaláció,masszázs és szépségápoási kezelések hogy megnyugtassa betegségeit mind pl.reuma vagy neurologiai betegségek.
Ezek mellett Thai és Watsu masszázs,hidrodinamikus és hagyományos terápiák(lézer,mágneses,ultrahangos terápiák stb)amelyek segitségével visszanyerheti teste vitalitását.
A Terme delle Nazioni szálloda személyre szabot nyaralási csomagokat kinál amelyeknek alapja a viz és sár kezelések hogy felfrissitse testét különleges kezelésekkel.
A Terme delle Nazioni 4 csillagos szálloda Montegrotton éttermében különleges és egészséges ételeket szolgálunk,nemzeti és nemzetközi ételek,mindig friss szezonális alapanyagokból készitve .
Az a la carté menüt föszakácsunk Claudio késziti,éttermünk az egyik legjobb éttermek közé tartozik a környéken.Ne hagyon ki egy találkozást a jó ételek és a magas szintű kiszolgálás és egy különleges borlista között amelyet Maitre Sandro ajánl a vendégeknek.
A Piros és Kék bárban,gyümölcsös koktélok,iatlok,borok egy könnyű előétel vagy egy gyors ebéd társaságában elfogyaszva.
A szállodában 108 szoba minden kényelemel ellátva.A szobák standard,szuperior,junior és junior lakosztályok,mindegyik szoba erkélyel,parkra való kilátással,körülvéve az Eugeniai domboktól.
Internet,műholdas TV,telefon,minibár,páncélszekrény és légkondiciónáló,fürdő zuhanyozóval,piperacikek és hajszáritó.Mindezzek teszik a Terme delle Nazioni szállodát az egyik legnépszerübb 4 csillagos szállodává Montegrotto Termeben.

-tól € 00,00
információt kérhet
hol vagyunk