Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 NYARALÁS OLASZORSZÁG

CONTINENTAL TERME HOTEL


Via Neroniana, 8 - 35036 Montegrotto Terme (PD)
+39 049793522
+39 0498910683

leírás


Elmerülve a parkban a Continental Terme szálloda a hires Montegrotto Terme üdülőhelyen a Colli Euganei lábánál található.
A külső és belső terekben a vendégek a kényelmet és pihenést élvezhetik.Három generáció óta elköteleztük magunkat hogy vendégeinknek mindig és mindenhol meleg vendégszeretettben legyen részük.
Udvariasság,a jó konyha,kényelem a gyógyfűrdős kezelések biztositják a 4 csillagot a Continentál Terme szállodának.
A Bernardi Család és munkatársai.

szolgáltatás


A széles belsőterek,elegáms és meghitt,a park ami körülveszi a szállodát kitünő hely a pihenésre,szorakozásra és barátságkötésre.Önre gondoltunk amikor ezeket a tereket terveztűk hogy jól érezzék magukat.
Gyógyviz és gyógyiszap:egy meleg ölelés amely jólétet és lazulást biztosit.
Az 5 gyógyvizes medence,zöld oázisban elmerűlve,vizhőmérséklett állandoan 28-36 fokos,ugy voltak tervezve hogy ötvözék a hagyományos Euganeo-i hidromasszázst a viz/levegő masszázsal.
A viz hőmérséklete,a hidromasszázs erelye,a test súlya,az ásványi sók a vizben,a bör masszirózássa,a vizsugarak ereje ápolja és táplálja a testet.
A hideg és meleg reakciója élénkiti és javitja a vérkeringést és szabályozza a belső szervek műkődését.
A szálloda főétterme kilátást nyújt a magnoliás parkra.
A főszakács és csapata izletes és kiegyensúlyozot ételeket készit amelyeket mindig borok szélles vállasztéka kisér.Testre szabott ételek,glutenmentes ételek vagy külömböző intoleránciával küszködő vendégeink is megtalálják a menűben a nekik megfelelő ételeket.
Azok számára akik gyorsz ebédet szeretnének az étteremben büfé áll rendelkezésükre.
A szobák minden kényelemmel felszerelve,a modern szobák és tágas lakosztályok nappalival tökéletes hely a pihenésre és kikapcsolodásra.

-tól € 00,00
információt kérhet
hol vagyunk