Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 NYARALÁS OLASZORSZÁG

VISTA MARE HOTELS


Viale Regina Elena, 100 - 47900 Rimini (RN)
+39 0541 380368
+39 0541 380278

leírás


Itt találhatja a megoldást,lefoglalva egy szobát egyik szállodánkban.Mindkettő a "Marina Centro"-n található,Rimini tengerpartján,vendégszeretett és barátságos hozáálás jellemző a Romagnai Rivierat.Itt a La Gioiosa és a Marconi Beach szállodák várják a pihenni vágyokat.A konyhától elkezdve ami különböző menűket ajánl,beleértve a vegetáriánus és bió ételeket,szobák minden komforttal ellátva,strand a gyermekek számára is felszerelve,az edzőteremig ,hogy fittek legyenek a nyaralás alatt ,mindezeket a mi szállodáink ajánlanak vendégeinknek.A szállodák irigyelni való helyen találhatók:néhány lépésre a tengertől és a riminii bevásárló útcáitól,kiválló hely a nyaralásra.Közelben klubbok ,bárok,étterrmek ahol csodálatós estéket tölthetnek el valamint a vidámparkok a rivierán.Végül mindössze néhány kilométerre található a "Fierra di Rimini",referencia Olaszországban rendezett konferenciákra,kiállitásokra és rendezvényekre.Minden esemény ami itt lezajlik a mi 3 csillagos szállodánk különleges ajánlatokat kinál fel vendégeinknek.A La Gioiosa és a Spiaggia Marconi szállodák a legjobb helyek a nyaralás eltöltésére a "Marina Centro" szivében.

szolgáltatás


SPIAGGIA MARCONI szálloda–Rimini tengerpartján,érezzétek magatokat vendégnek és barátnak,ez a mi elvünk ami megkülömböztett a többi szállodától.A "Marina Centro" hoz közel,a tengerparton és a "Regina Elena"sétálóuton az egyik legszebb hely Riminin,a Spiaggia Marconi exclusiv,kényelmes szálloda.
A KONYHA .Gazdag svédasztal tele" édességekkel".E mellett aki a bió termékeket kedveli megtalálja azokat egy nekik kitervelt sarokban.Egyen jól és érezze magát jól:egy jó étel és az izek fontosok a kellemes nyaralásra.Tengerre néző éttermünk ,klasszikus stilúsban berendezve,megkostólhatják a romagnai, mediterán és nemzetközi ételeket,a helyi és friss alapanyagokból készitve.
Hagyomány és innóváció,eggyüt egy gazdag büfé felszolgálásában.
SZOBÁINK.Családias és befogadó szobák.Klasszikusan berendezve :egyessek a 800 as évekbeli stilusú bútorokkal,mások velencei stilusú bútorokkal,mások peddig bükfa bútorokkal.Minden szoba tengerre néző,erkélyel,légkondiciónálóval,műholdas LCD TV-vel,minibárral ,hajszáritóval,páncélszekrényel,telefonnal,hangszigetelt ajtókkal ellátva.
SZÁLLODÁBAN.WI-FI .A vendégek rendelkezésére áll egy árnyékos kert,egy magán parkoló,egy kis edzéterem Technogym felszerelésekkel.A Spiaggia Marconi szállodában 47 szoba,ebböl egy királyi lakosztály és két junior lakosztály,légkondiciónálóval,minibár,páncélszekrény,telefon,müholdas LED TV,5 idegen adóval,Wi-fi,hangszigetelt ajtók.

SZOLGÁLTATÁSOK.
Négylábú barátaikat is szivessen látjuk mind a szállodában mind a strandon.
Vendégeink számára :strand kabinokkal,napernyök,napágyak,játékok gyermekeknek,animáció kicsiknek és nagyoknak,strandlöplabda és bocce pálya,fitneszterem,minden nap ingyenes belépés a "Beach Village-"ba.Ingyenes buszjárat.Szervezünk esti kirándulásokat Rimini közponjába,Gradara és Riminibe.Minden héten busz Mirabilandiába.
Várjuk önöket Riminibe egy különleges nyaralásra a Romagnai Rivierán.

LA GIOIOSA SZÁLLODA ,MARINA CENTER RIMINI.

Családias légkör ahol új barátságokat köthetnek.

REGGELI Otthon érezhetik magukat.A nap egy böséges reggelivel kezdödik.Svédasztalos reggeli teli édeségekkel:házi készitésű sütemények,bió marmaládéval,tojás,virsli,felvágottak,sajtok,müsli és sok más hogy 100% energiával kezdje a napot.
ÉTTEREM.A tengerre néző éttermünkben tipikús helyi ételekket kostolhatnak meg,tele eredeti izzekkel.
Főszakácsunk Angelo Lombardo ,izletes hús ,hal,ételeket készit,minden nap 3 menűből vállaszthatnak,vegetáriánus és lisztérzékeny (kérésre)személyek számára.Svédasztal előételekkel főtt és nyers zöldségekkel,gyümölcsök és édességek.
SZOBÁINK.Befógadó és családias hangulat,a romagnai hagyomány szerint.Szobáink saját fürdővel,zuhanyozóval,kényelmes ágyak antialergenikus matraccal,légkondiciónálóval,LCD TV,páncélszekrény és hajszáritó.Számos szoba erkélyel.

SZOLGÁLTATÁSOK. A 82-es fürdöhőz háziállatok is bevihetök.Kirándulásokat szervezünk Riminibe,Gradara és rimini környékére.Minden héten buszjárat Mirabilandiába.Ingyenes Wi-Fi az egész szállodában.Kerékpárok.

-tól € 00,00
információt kérhet
hol vagyunk