Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 NYARALÁS OLASZORSZÁG

HOTEL CARLTON


VIA ENOTRIA, 3 - 30016 Lido di Jesolo (VE)
+39 0421 362288
+39 0421 362828

leírás


A négy csillagos Carlton Szálloda a Jesoloi tengerrel szemben.Elegáns és befógadó az Adriai tengerrel szemben helyezkedik el,saját stranddal és két pezsgőfűrdős medence:egy medence a tenger mellett sós vizzel,a mássik medence a park mellett a kertben édes vizzel.Természetesen nem hiányoznak a gyermekeknek való medencék sem.A medencék és a strand kizárólag a szálloda vendégei számára.
Várjuk önöket a 4 csillagos szállodánkban Jesolon.15 kilométerre az aranyszinű homokos strand felszerelve napernyökkel és napágyakkal,kabinok,bár a tengerparton animáció és sport:ez ami várja önt a 4 csillagos Carlton szállodában Jesolon.
A város főtere tele rendezvényekkel,valamint a hosszú sétáloútcán éttermek,picázok,bárok,diszkók üzletek hogy a Jesoloi nyaralásuk emlékezetes legyen.
A mi igéretünk hogy egy felejthetetlen nyaralásban lesz részük......a mi 4 csillagos Jesoloi szállodánkban.Élvezze a kilátást ami a medencére nyilik és kényelmessen elérhetri az aranyszinű tengerpartot ahol megpihenthetheti lábát a kék szinű tengerbe csodálva a kék eget.
A mi személyzetünk mindig kész hogy felajálnja önnek a minőségű és személyre szabot szolgáltatásokat mielőtt sétálni indul hogy felfedezze Jesolot .

szolgáltatás


Irigylésre méltó helyen a Torino és a Miláno tér között,egy csendes környéken,este tele nyüzsgéssel,tele üzletekkel,bárokkal,fagyizókkal és előadássokkal.A Carlton 4 csillagos szálloda Jesolon az ideális hely hogy pihenjen és szórakozzon a nyaralás alatt.Reggel a tenger lágy hangjárra ébred és az erkélyről élvezni a lenyügőzző Jesoloi tengerpartot.És ez a szépsége egy tengerparti szállodának,gyönyörő egy ilyen hajnalra ébredni mig a nap simogatja a gördülő tenger hullámait.Mindez mig az aranyszinű homok és felethetetlen légkör teszi egyedivé a nyaralést.
Pihenés és jólét szinte kötelező a mi szállodánkban,minden kényellemel felszerelve és minden igényt kielégitve.Nemcsak a két medence és jacuzzi,hanem a strandon fentartót hely is hozzájárul a gyönyörű nyaraláshoz.
A tengerrel szemben található éttermünk,ahol egyedi és eredeti ételeket kostolhatnak meg és amelyek képesek örömöt hozzni a legigényesebb vendégeknek is.Egyél a kék tengert csodálva, egyedülálló élmény .Az előételek,gyümőlcsők svédasztalon szolgálva hogy mindig azt vállasz ami neked tetszik.
A központi de csendes helyen elhelyezkedő szállodánk ideális hely családoknak de a fiataloknak is akik szorakozni szeretnek.

-tól € 00,00
információt kérhet
hol vagyunk