Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 NYARALÁS OLASZORSZÁG

HOTEL FEDAIA


Via Costa, 111 - 38032 CANAZEI (TN)
+39 0462 601327
+39 0462 602558

leírás


A mi házunk a ti házatok!
Örvendünk!

Úgy döntöttünk hogy megujulúnk ,nem egy vezetés ,hanem egy új ötlet a vendégek fogadtatásában, nem egy új ház ........egy jobb fogadtatás.
Semmi változás:a minőség és a szolgáltatás továbbra is ugyanaz.
Egy új szezon kezdödik........a legszebb emlékem édesanyám és nagymamám,akiket a szivemben hordozzok,amikor megprobálok emlékezni az arcuk vonásaikra akik meglátogatták házunkat:emlékszem a nehéz böröndökre amiket mindig én kellett felvigyem a szobákba."Rosalba –szokta édesanyám mondani-próbálj meg mosolyogni a legjobb ezután következik".
A Fedaia szálloda egy családi ház,egy ház amelyben fellnőttűnk:könyű megtalálni az itt és ott elhelyezett emlékeket egy kisasztal,egy szék egy váza, egy festmény.A légkör egyszerű és nyugodt,a levegő mindha nyitott ablakon keresztűl figyeljűk a külső szines világott.
Vendéglátás és jó közérzet a fogadtatás egyenes és egyszerű:otthon érezitek majd magatokat.Stratégikus elhelyezkedésű,két lépésre Canaizeitől,elérhető gyalog vagy kerékpáron,Alba az a falú ahol az idő a múltba ragadt.
A miénk egy nagy terület:
Ma egy hegymásszás Ginoval,Rosalba férje,barátja és társa.Mottója?Ha nem lessz siker fontos az útvónal:holnap egy kerékpártúra Tomasoval,hogy felfedezzük az erdőt illataival.Visszatérve Angelika mosolya fogad arra emlékeztetve hogy minden más messze marad.
A Dolomitek,UNESCO világöröksége,a Marmolada Val di Fassa,a müvészet,a konyha,a természet,a sport:itt az élet illata tovább tart.

szolgáltatás


Ahogyan a ti lakásotok minden sarkában egy kis személyes tárgyat tettetek,úgy akartuk mi is felfrissiteni szállodánkat.
Reggel minden frenetikús de lassú.Délután a forró tea illata és este a erdő szépsége tesszi kellemesé a nyaralást.
Az izzek mind befolyásolják életünket.Kivállaszuk magunknak ami tetszik vagy nem tetszik és mindenek fellett ami meghatározza életünket.
Váltózatós izzek széles választéka:mindezz amit a reggelinél találtok.
A reggeli energiát biztósit ......az izzektől kiindulva!Fedezze fel a reggelinél a házi készitésű ételeket JÓ NAPOT igérve.

Wellnesz sarok:

Pihenni nem azt jelenti hogy pár órával többet aludni!Amit mi a wellnesz sarokkal akarunk elérni az hogy a test felépüljőn.Fontos az izmokat újraélleszteni és regenerálni , az egész testett felfrissiteni ,lelket kényeztetni.

A szauna segit felfrissülni egy intenziv nap útán a sipályákon vagy túrázva a marmották,sasok és legelésző tehenek között.
A pezsgöfürdő egy kis kényeztetés egy nap útán a hóbban vagy a hegyekben túrázva.
A szauna és törölközők az árrba foglalva,mig a pezsgöfürdő 6 euro.
Szobáink egyszerüek,alkalmasok a test és lélek pihentetésére.
Semmi szin ami stresszet okozna hanem kellemes szinek mind önöknek kigondolva.

-tól € 00,00
információt kérhet
hol vagyunk