Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 NYARALÁS OLASZORSZÁG

HOTEL GARDEN


Via Custoza, 2 - 53100 SIENA (SI)
+39 0577 567111

leírás


A nagy és fenséges, 18. századi parkkal díszített, antik rozettákkal és travertin szobrokkal körülvett Hotel Garden a falakon kívül helyezkedik el, pár perc sétára a Porta di Camollia épületétől, mely egy ősi, Siena városának kapuja.
A Hotel Garden mindössze 10 perces sétára található a Siena pályaudvartól és a buszmegálló mellett, amely a városközpontba vagy San Gimignano és Firenze

szolgáltatás


A Hotel Garden vendégei számára a híres La Limonaia étterem, ahol a séf kreatív toszkán ízeket, két szabadtéri medencét, teniszpályát és gazdag svédasztalos reggelit szolgál fel. bájos panorámás terasz Sienában.
A fő villa vagy a szomszédos melléképületben található 4 csillagos Garden Hotel szobái műholdas TV-vel, Wi-Fi hozzáféréssel és minibárral felszereltek. A "La Limonaia" étterem toszkán specialitásokat és helyi borokat kínál a Siena kilátást nyújtó teraszon, a reggeli pedig süteményeket, friss croissantot, palacsintát, házi joghurtot, tojást, szalonnát, sajtot és gluténmentes ételeket kínál kérésre.
Éttermünk által kínált összes süteményt teljesen belső műhelyünkben készítjük el, gondosan és passzív papi nápolyi lelkipásztorának okos kezével.

-tól € 00,00
információt kérhet
hol vagyunk