Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 NYARALÁS OLASZORSZÁG

HOTEL CHIUSARELLI


Viale Curtatone, 15 - 53100 SIENA (SI)
+39 0577 280 562

leírás


A Hotel Chiusarelli egy 3 csillagos szálloda Siena (Toszkána) történelmi központjában található, egy 1870 körül épült neoclassikus villa közepén. A hotel 2013-ban teljesen felújított ingatlanban lesz része, harmóniája a palota eredeti stílusával és csodálatos freskószobáival.

szolgáltatás


A Hotel Chiusarelli közvetlenül Siena történelmi központjában található, egy olyan művészeti város, amely még mindig hagyományaiból épül fel: az egyik a híres Palio.
A szálloda található egy klasszicista villa 1870 szerkezetátalakítása 2013 hozzá egy kis modernomantenendo bár az eredeti stílusát az épület, a csodálatos freskókkal csarnokok, így a vendégek az érzést, a visszatérés a múltba.
A szálloda 48 szobája minden kényelemmel felszerelt: fürdőszoba káddal vagy zuhanyzóval, ágynemű, hajszárító, széf, légkondicionálás xx01slash10xx fűtés, telefon, műholdas TV, Wi-Fi internet.
Néhány szoba erkéllyel rendelkezik, amely a zöldre néz.
A szálloda éttermében, az Gli Orti Di San Domenico területén télen ízletes ételek várják a vendégeket meleg és barátságos légkörben. A nagy büféreggelit a kora reggeli órákban egy nagy, világos verandán szolgálják fel.
A szálloda rendelkezik egy kis saját parkolóval, egy nagy terasszal és egy kis kerttel.
Háziállatot szívesen látunk!
A Hotel Chiusarelli volt az évek során a megtiszteltetés, hogy házigazdája számtalan karakter Kulturális, Sport, politika és írók, beleértve a dán Johannes Jørgensen, aki itt írta híres Life of St. Catherine.
Siena városába néhány perc alatt sétálhat a szállodához, és eléri a Piazza del Campo, a Duomo és a fő múzeumok. A városban tartózkodhat, vagy napi kirándulásokat szervez busszal Firenze, Róma, San Gimignano városába. A buszmegálló mindössze 200 méterre található a szállodától.
Mi az Ön rendelkezésére, hogy vezetett túrákat szervez Siena, túrák Chianti San Gimignano Tour, Brunello di Montalcino túra kóstolók.

-tól € 00,00
információt kérhet
hol vagyunk