Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 NYARALÁS OLASZORSZÁG

HOTEL ITALIA


Viale Camillo Benso Conte di Cavour, 67 - 53100 SIENA (SI)
+39 0577 44248

leírás


Keressen egy szállodát Siena-ban, ahol otthon érzi magát, anélkül, hogy elveszítené egy nagy szállodai szakma professzionalizmusátxx01domanda10xx Itt a megfelelő választás az Ön számára, és a város a keze ügyében lesz! 300 méterre a sétálóközponttól, teljesen felújított, parkolási lehetőséggel, 65 "kényelmes befogadóképességű szobákkal, a Sky Vision és ingyenes nagy hűségű WiFi-vel.
Bármi legyen az oka az utazásnak, azért vagyunk itt, hogy a lehető legjobban adjuk, és várjuk Önt!

szolgáltatás


Ön azt hiszi, hogy a mai világ sebességének ellenére mi a különbség az emberek közöttxx01domanda10xx Hisszük. Számunkra számít az emberi kapcsolatoknak, az őszinte mosoly melegének az érkezéskor és az üdvözlő szellemben. A köszöntés olyan művészet és kiváltság, amelyet felajánlunk azoknak, akik a legjobbat választották. Ezért a Hotel Italia munkatársai lelkesedéssel és professzionalitással várják Önt, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy Siena tapasztalatunk kényelmes és felejthetetlen legyen.
Mit vársz a 3 csillagos szállodánkbanxx01domanda10xx
Az általunk kínált szolgáltatások olyan módon ismertek, mintha minőségi tartózkodást tudnának tölteni.
Nem vagyunk elégedettek a befogadással, szeretnénk felvidítani, és hagyjuk, hogy üdvözlésünk búcsú, de búcsú a következő látogatásra.
Itt találja meg szolgáltatásainkat.
A miénk nem csak egy reggeli, hanem egy jó reggeli stílus, hogy megadja a díjat és a jó humor érdemel.
Meg fogja találni a Gran Buffet Italia meglepetéseit édes és ízletes finomságokkal, finom ízekkel, gluténmentes és vegán termékekkel. Abszolút hír: a palacsinta gép! És a sütemények és a kekszek mind kézművesek a mi cukrászda.
A Hotel Italia 65 szobája különböző tipológiával és stílusokkal rendelkezik.
Választhat a Standard, Superior és Executive szobák közül a mi legkellemesebb Love Room és a családbarát Junior Suite mellett.
Ellenőrizze a funkciókat, és válassza ki. Itt megtalálja az összes szükséges információt, hogy hozzon létre egy csodálatos "testreszabott" tartózkodás az Ön számára!

-tól € 00,00
információt kérhet
hol vagyunk