Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 NYARALÁS OLASZORSZÁG

AGRITURISMO BORGO VIGNA VECCHIA


Via Di Montauto, 4 - 50050 CERRETO GUIDI (FI)
+39 0571 55492

leírás


A Borgo Vigna Vecchia Farmház az apja, Mario Mario álma megvalósítása, amely már nem áll köztünk, aki a szenvedélyének köszönhetően mindezen éveket vezette, hogy felfedezzük a fogadást és a vendégszeretetet.

Ma a mi két nővérünk, Sandra és Antonella a saját férjeikkel, Daniele és Alessandro, még mindig inspirálta tanításai, továbbra is a családias hagyományt a szívélyesség és a vendégszeretet.

A Borgo Vigna Vecchia Farmhouse egy gyönyörű parasztház, egy gyönyörű dombon, Cerreto Guidi környékén, világi szőlőültetvényekkel és olajfaligetekkel körülvéve.

Itt eltöltheti a pihenést, a közösséget és a jólétet, a toszkán vidék buja természetében, és Firenze művészi csodáinak közelében.

szolgáltatás


A Borgo Vigna Vecchia a Montauto II gazdaság gyümölcse és lényege, amely a hagyomány és a történelem nagy figyelembevételével bort és olajat termel a föld iránti szeretet és a termékeinek valódisága miatt.

Lehetőség van közvetlenül az agroturisztikai termékek, a bor, a vinsanto, az extra szűz olívaolaj, a kekszek, dzsemek és más toszkán különlegességek vásárlására.

A szeretet a földünkhöz és a vendégszeretet iránti szeretet együtt keverjük össze, hogy létrehozzuk a békés és nyugodt mágikus helyet, és egyszerű dolgokat újbóli felfedezésre.

A Borgo Vigna Vecchia tizenkét berendezett apartmant kínál, melyet a környező táj, olajfaligetek, szőlőültetvények és a gazdaság biztosít.
A zöld, a vörös és a sárga a domináns színek keverednek a kertben lévő aromás növények illatával és szagaival, az érett szőlő illatával és a betakarításra váró olajbogyóval ...

-tól € 00,00
információt kérhet
hol vagyunk