Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 NYARALÁS OLASZORSZÁG

AGRITURISMO CASA ERCOLE


Via Sillano , 13 - 50022 GREVE IN CHIANTI (FI)
+39 055 8546139

leírás


A Casa Ercole farm a Chianti Classico dombjai között található Greve in Chianti és Panzano között, és félúton, harminc kilométer mindkét irányban, Firenze és Siena között. Stratégiai elhelyezkedéssel, hogy könnyen elérhető számos érdekes hely ezen a területen Toszkána.

Ez domináns a gerincen, amely elválasztja a völgyek Pesa és Greve, körülvéve ősi és gyönyörű országok gazdag történelem és hagyományok. Közvetlenül a Montefili kastély etruszk helyszíne és ugyanaz a "római" neve: Hercules, Ercoluzzo, Sillano, ezeknek a településeknek az eredetét jelképezi.

szolgáltatás


A nagy kő ház született, mint egy torony ház a 12. században, majd növekedni a századok végéig 1800 tényleges jellegzetes alakja a bokor közepén.


A vendégszeretet kínál egy apartman 4 fő részére, amelyre akkor adjunk hozzá egy harmadik hálószoba üdvözölni maximum 6 fő, az első emeleten, a ház és egy kétágyas szoba 2 fő részére a földszinten.

A kert és kilátó teraszok fenntartva a vendégek, de a rendelkezésre álló terek megszorozzuk a kertben, a gyerekszobában aromás növények és „olive grove, ahol lehet sétálni, és a naplemente, egy pillantás a szarvas, sündisznók és rókák természetes környezetüket.

A Chianti-hegységre nyíló kilátás nagyszerű, és a fény változása mindig új tájakat tár fel a horizonton.


A Casa Ercole egy egyszerű, de jól karbantartott környezetben szeretne csendes tartózkodást ajánlani. A bútorok a 20. század elején találhatóak, a kiegészítők kiegészítik a kézművességet. A farmon való tartózkodás mindig a vendégek rendelkezésére áll, azonban maximális magánéletet szeretnénk biztosítani.

A Casa Ercole gazdaságban minden termék, olaj, gyümölcs, zöldség, valamint aromás vagy dísznövény kizárólag biológiai módszerekkel állítható elő. A madarak és a lepkék is tudják, hogy nagy számban és fajtákban a zöldünket feltöltik.

-tól € 00,00
információt kérhet
hol vagyunk