Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 NYARALÁS OLASZORSZÁG

RIVER HOTEL


Lungarno della Zecca Vecchia, 18 - 50122 FIRENZE (FI)
+39 055 234 3529

leírás


A FIORENTINA DIMOR ELFOGADÁSA A LÉGZÉSRŐL

HOTEL RIVER FLORENCE

A River Hotel egyedülálló stílussal ötvözi a kortárs bútorok eleganciáját az ősi firenzei rezidenciák varázsaival.
A Lungarno della Vecchia Zecca épülete csendes környezetben, mindössze 10 perc sétára a Piazza Santa Croce tértől és a Ponte Vecchiótól, a Hotel River 4 csillagos Firenze központja megtestesíti Firenze minden báját.

Annak érdekében, hogy egyedülállóvá tegye tartózkodását, a Hotel River Firenze eredeti, kíváncsi, sportos, kulturális vagy gasztronómiai tevékenységeket kínál.

szolgáltatás


Akár utazik üzleti vagy öröm, a személyzet a „River 4 csillagos szálloda Florence mindent megtesz, hogy jól érezze magát otthon, és mi lesz az számos hasznos kényelmi, hogy az üdülés kellemes és eredeti.

INGYENES BUFFET BREAKFAST
A reggeliző helyiségben, vagy a dedikált világos terasz a szálloda a nyár folyamán, minden nap 7-10 kézbesítik a svédasztalos reggelit, croissant és sütemények, a különböző kenyér, sütemények, friss gyümölcsök és gyümölcs szirup, mozzarella és paradicsom, joghurtot, nyers zöldségek, húsok és sajtok, gabonafélék, lekvárok, méz, vaj, tojás, teljes kiőrlésű keksz, gyümölcslevek, forró italok, tej, kekszek és kétszersültek. Tea, kávé és cappuccino szolgált az asztalnál munkatársaink. Gluténmentes celiac termékek is rendelkezésre állnak.

BAR - KERT ÉS PATIO
Aperitif, kávé vagy esti ital, bárunk naponta 10 és 22 óra között tart nyitva. Élvezze a jó pohár bort a szálloda közös terében, sötét bőr kanapéval vagy a télikertben. A légkondicionált zöld terület a szabadtéri teraszra néz, növényekkel és padokkal várja vendégeit.

KONYHA ISKOLA
A Hotel River főzőtanfolyamairól az olasz konyha remekeiből megtudhatja a legjobb eredeti recepteket.


A BOROK KÉSZÍTÉSE
Találkozás a legmagasabb olasz borászati ​​kiválósággal, amelyet az Ön ízlése szerint testre szabhat.


FLIGHT FLOWS
Menj a firenzei kocogás felfedezéséhez, személyi edzővel és egy igazi idegenvezetővel. A város másfajta ismerete.


ITINERÁRIUMOK ÉS ÚTMUTATÓ LÁTOGATÁSOK
Számunkra szervezünk túrákat, kirándulást és kirándulást Firenzébe és környékére. Ha önállóan szeretne mozogni, akkor tanácsot adhatunk neked, és megadhatunk minden tippet a legszebb helyekről, amelyeket meg kell látogatnod.

PARKOLÁS

SZOBÁK A KÜLÖNLEGES FÉRÉN

HOTEL PET FRIENDLY FLORENCE

ÜZLETI SZOLGÁLTATÁSOK ÉS ÜZLETI EGYEZMÉNYEK

FITNESS CLUB - BÚTORBAN - BEAUTY SPA
A szálláshelytől mindössze 800 méterre Firenze egyik legismertebb fitness klubja. Egy exkluzív megállapodásnak köszönhetően 10% kedvezményt vehet igénybe a Beauty SPA kezelések és az összes kínált tanfolyam közül.

A Hotel River Firenze szobáit a firenzei történelmi házak időtlen varázsa ihlette, miközben a legmodernebb szolgáltatásokat kínálja, mint például az ingyenes Wi-Fi.

INGYENES WI-FI CSATLAKOZÁS
A vezeték nélküli internetkapcsolatnak köszönhetően bármikor ingyen is böngészhet a weben, mind a szobákban, mind a nyilvános helyiségekben.

CONCIERGE
Munkatársaink folyékonyan beszélnek olaszul, angolul, spanyolul és portugálul, és 24 órás rendelkezésre állnak, hogy segítsenek megszervezni nyaralását vagy üzleti útját. Tudunk adni Önnek minden jelzést, hogy eljussanak Firenzében a főbb műemlékek, könyvek jegyek és jegyet. Segítünk Önnek autó, kerékpár vagy kerékpár kölcsönzésében is, hogy felfedezhesse a várost.

PANORÁMI TERASZ
A legfelső emeleten van egy csodálatos panoráma terasszal minden vendég számára nyitva és illesztett asztalok és székek, ahol élvezheti a valóban páratlan kilátás nyílik Firenze. Innen egy pillantással átfogja a folyó, a régi Oltrarno kerületben, a Piazzale Michelangelo és a hegyek a város körül. Teraszunk a legszebb naplementét kínálja Önnek Firenzében.

-tól € 00,00
információt kérhet
hol vagyunk