Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 NYARALÁS OLASZORSZÁG

HOTEL DELLA SIGNORIA


Via delle Terme, 1 - 50123 FIRENZE (FI)
+39 055 214530

leírás


Firenze történelmi központjában a Hotel della Signoria néhány lépésre található a Ponte Vecchiótól és az Uffízi tértől, exkluzív kilátással a Piazza della Signoria-ra, a csodálatos paloták és múzeumok között, amelyek mindig is egyedülállóvá tették városainkat.
A hangulatosan berendezett, Wi-Fi-vel felszerelt szobákban csodálatos nyaralást élvezhet Firenze, a 3 csillagos szálloda közelében, a Piazza della Signoria mellett, csendes és pihentető családi légkörrel körülvéve.
A szálloda kényelmes parkolóval rendelkezik az autóval és egy szép terasszal, ahol reggelit fogyaszthat.

szolgáltatás


A Hotel della Signoria egy átlagos méretű, háromcsillagos, internet-hozzáférést kínáló és vezeték nélküli hálózatot kínáló hotel Firenze városának műemlék övezetében.
Ha szereted az elegáns és jól karbantartott rezidenciákat, ahol minden igényt mindig figyelembe vesz, és az üdülés öröme mindig az első helyen van, akkor értékelni fogja a Signoria Hotelét.
A szálloda ingyenes Wi-Fi-vel, fizetős teremmel és gyönyörű terasszal rendelkezik, ahol élvezheti az abszolút pihenés pillanatát, talán aperitifet vagy koktélokat készíthet a szálloda bárjában.
Tartózkodása alatt egy magasan képzett személyzet örömmel fogja felfedezni Firenze titkait és csodálatos környékét a túrákon belül és a városon belül. Kérdezzen a recepción minden olyan információra, amire szükséged van vezetett túrák, túrák, múzeumok és bemutatók lefoglalására.

A reggelit a firenzei tetőkre néző teraszon szolgálják fel, kellemes hőmérsékletű, télen zárt és fűtött szezonban nyitott, nyáron zárt és légkondicionált.
Az édes és ízletes ételekkel mindig gazdag svédasztalos frissítő és illatos termékek, szalámi, lekvár croissant, narancslé és jó olasz eszpresszó kínálják. Kérésre az asztalokon szolgálják fel.

Ha autóval érkezik, akkor örömmel tudhatja, hogy a ZTL-hez hozzáférhet a Signoria Hotelhez. Miután letöltötték a csomagjait, munkatársaink parkolják az autót egy közeli fizetős garázsban.

A Hotel della Signoria mindegyik szobája pihentető és kellemes tartózkodást kínál Firenzében, minden modern kényelemmel, ingyenes Wi-Fi-vel, légkondicionálóval és Sky TV-vel.
Néhány szoba bájos kilátást nyújt a Ponte Vecchio épületére. A szobák modern, vonzó és finom fényt díszítenek. Klasszikus, Superior és Deluxe típusúak.

-tól € 00,00
információt kérhet
hol vagyunk