Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 NYARALÁS OLASZORSZÁG

VICTORIA PALACE WELLNESS HOTEL


Viale Carducci, 24 - 47841 CATTOLICA (RN)
+39.0541.962921

leírás



Üdvözöljük a 4 csillagos Cattolica szálloda a tengeren, ahol a kényelem és a design lesz a társa a nyaralás, függetlenül attól, hogy élvezni fogja a strandon, akár üzleti út vagy a jólét.

A szálloda közvetlenül a tengerre lenyűgözi a látványos kilátást, melynek köszönhetően csak a teljes üvegablak képes Önt átadni.

szolgáltatás


A szálloda teljesen légkondicionált, nagy terasszal, kilátással a tengerre, 24 órán át nyitva 24, parkoló és garázs parkolószolgálat és gyűjtő, a közlekedési szabályok a Federico Fellini repülőtér Rimini.
Továbbá valutaváltás, csomagmegőrző, ingyenes városi és mountain bike kölcsönzés, szobaszerviz.
Kapcsolódni a világ többi részén is hozzáférhet az internethez állomás között, vagy használja a vezeték nélküli Internet: társítani a fax és fénymásolási szolgáltatásokat. Ha el akarja pihenni az olvasási sarok, a maxi képernyő műholdas tv-vel a snack bár, az Ön rendelkezésére áll.
A szerkezet megállapodást kötött a San Giovanni in Marignano Riviera Golf Club és a Beach Dolphins Beach Village (60-62 fürdőszoba előtt a „szállodában), és ha érdekel, hogy részt vegyenek a különleges események a Riviérán lesz a vétel hogy megbeszéljék és könyvelhessenek a bemutatókra és az estére.
Ha azt szeretnénk, hogy élvezze teljes a nyaralás, mi az élet SPA várja, hogy Önnek nagy pillanatait jólét származó masszázs a török ​​fürdő, fitness megy, akkor egy oázis regenerálódását.
A svédasztalos reggeli diétás és gluténmentes szekciót is tartalmaz. Ebédre és vacsora zöldség, előételek és desszertek és á la carte menüt kínál húsételek és friss halat minden nap ihlette a helyi és nemzetközi konyha, továbbá azzal a lehetőséggel, variációk.

-tól € 00,00
információt kérhet
hol vagyunk