Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 NYARALÁS OLASZORSZÁG

HOTEL AMBROSIANA


Via Alberello, 56 - 47843 MISANO ADRIATICO (RN)
+39 0541 615681

leírás


A gyönyörű hátteret a Misano Adriatico Hotel Ambrosiana egy rövid sétára a strandtól és a leghíresebb szórakozóhelyek a Riviera Rimini. A szálloda kiváló kiindulópont a lenyűgöző Romagna hátország felfedezéséhez.

Meg fogja találni a családias hangulatú szálloda különleges hangulatát. A vendéglátás, a udvariasság és szakmaiságát Pontellini család, szállodások 1966 óta, majd úgy érzi, otthon a barátokkal, de anélkül, hogy akár a kényelmet a 3-csillagos szálloda Misano Adriatico.

A szálloda előkelő és modern szobái ideálisak családi vakációra vagy barátokkal. A nagy hazai főzés a mi zászlóshajó; az Ön rendelkezésére álló számos kényelem és a kényelmes, kényelmes és funkcionális szobák teszik teljessé a pihenést és a szórakozást.

Itt tartózkodása alatt a Hotel Ambrosiana töltheti pihentető pillanatokat a fűtött szabadtéri medence található, néhány lépésre a szállodától, és a „tetőtéri wellness felszerelt élményzuhany, törökfürdő, masszázs medencék, relaxációs , a jólét valódi pillanataiban.

Öt perc sétára található, a gyönyörű tengerpart Misano Adriatico, a strandon felszerelt sport, szórakoztató és szórakozási lehetőséget felnőtteknek és gyerekeknek.

szolgáltatás


Annak érdekében, hogy minden vendége kényelmes és kényelmes legyen otthon, a Hotel Ambrosiana számos alapvető felszereléssel rendelkezik a kellemes tengerparti nyaraláshoz.
Található egy kiváltságos helyzetben, hogy elérje a nagyon közeli Misano Adriatico strandok, Hotel Ambrosiana előnyeit nyújtja egy tengerparti nyaralás, egy csendes üdülőhely, nyugodt, a minőség feláldozása nélkül kényelmet és a legkorszerűbb berendezések, melyek révén a nyaralás felejthetetlen a Riviéra Romagnolában.
Bővebben


A tökéletes tartózkodás Romagnában is azt jelenti, hogy jól érezzük magunkat az asztalnál. Ehhez a nagy és világos étkezőben minden nap nagy és bőséges ételt fogyaszthat. A jó étel az egyik prioritásunk, és sok menüpontunk kézzel készült, mint otthon. Friss tészta, édességek, pizza, sós kekszek, piadina és még sok más lesz elérhető.
Bővebben



Minden szobánk modern, és számos kényelmi berendezéssel rendelkezik, hogy nyugodtan érezze magát otthon. A világos környezetek elegánsak és elegánsak. A rendelkezésre álló szolgáltatások: légkondicionáló, széf, 32 "Led TV, ingyenes Wi-Fi, telefon, zuhanyzós fürdőszoba, hajszárító.
Bővebben


Pihenés és szórakozás pillanataiban számos olyan megoldást kínálunk, amelyek kielégítik az összes igényt és ízlést.
A nap folyamán pihenhet az új panoráma wellness részlegben. Meg fogja tapasztalni nyugtató pillanatok merítik magát 2 fürdő gyógy- vagy regenerálódó a török ​​fürdőben szünet után az élmény zuhanyok és a pihenést egy forró gyógytea.
Alternatív megoldásként, frissítse magát egy fürdőkáddal a nagy, fűtött medencében, pár lépésre a szállodától.
Bővebben


A strandon a vevőknek fenntartott kabinok vannak. A Misano Adriatico tengerparti üdülőhelyei különböző szórakozási lehetőségeket kínálnak felnőtteknek és gyermekeknek, sportolóknak és azoknak, akik a napsütésben szeretnek pihenni.
Bővebben

Kempingágyak, éjjeliszekrények, kisméretű kádak, etetőszékek, rugalmas menük, babakocsi, TV a gyermekek csatornáival, strand animáció, játékterem, játszótér, fűtött medence kevésbé nyereséges a legkisebb és jól felszerelt kerthez is, csúszdákkal és játékhullámokkal, mind a szállodától gyalogosan, gyermeket gyermeke

-tól € 00,00
információt kérhet
hol vagyunk