Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 NYARALÁS OLASZORSZÁG

HOTEL GRAZIELLA


Via D. G. Giovenale, 3 - 47814 BELLARIA IGEA MARINA (RN)
+39 0541331652

leírás



A Hotel Graziella 20 méterre található a tengertől, a város központjában, a park és a gyalogos-szigetek közelében.
Meleg és kényelmes környezetben élvezheti a kellemes és pihentető nyaralást egy teljesen légkondicionált szállodában.
Hangulatos lounge bár, lift, erkélyes szobák, LCD TV és egy nagy, légkondicionált étkező várja Önt.

szolgáltatás


Az anya főzés az egyik, hogy marad örökre a szívében, nincs akit szeretsz nem dicsekedni alkalmanként specialitásait saját otthonában, lasagna, tészta, sült csirke, pizza ... és a konyha a Mamma Mára csak, hogy valódi, házilag készült a szív és a tapasztalat több mint húsz éve a tűzhely neki a gyerek és minden az ügyfelek ... hogy egy kicsit „olyanok, mint a család!

Mint minden otthon, minden étkezés nagyon rugalmas órát biztosít, így minden kis és nagy vendégeink igényeit kielégíthetjük.

Az ellenállhatatlan büfé előételek nyitott ebédek és vacsorák, zöldség, saláta, csemegék és meleg előételek fen az étvágyat, akkor eleget tesz meg teljesen a napi menük, ételek jellemzi a keverék a mi umbriai eredetét a helyi konyhát meg: egy lasagna az Adrián, hogy paszta norcina vagy zamatos hal szósz, egy squacquerone piadina a rakéta és a sajt lekvárral, és méz vagy grillezett hal vagy hús.
A desszertek minden este várnak türelmetlenül!


Mondo Bimbi
Az ünnep, egy kicsit „, mint a karácsonyi ajándékokat a fa alatt, az egyik csúcspontja az év felnőtteknek és gyerekeknek, és hogyan tudunk felmutatni, vendégszeretetünket ha megpróbáltuk azt a kényelmes és különleges a lehető tartózkodás gyermekek és szüleikxx01domanda10xx

A Trevi és a Graziella szállodákban a gyerekek időben problémákat okozhatnak az étkezőben anyjuk és apja számára.
Az étkezés a kisgyermekek kerül elő Mara anya és munkatársai szerint az ajánlásokat az anyák, csak egyet, és mindent, amire szüksége az elmúlt zöldség, mártások, hús- és párolt hal mindig rendelkezésre áll.
Míg a legigényesebb ízlését is biztosítják közvetlenül a konyhába, hogy az anya, aki tud főzni kedvenc ételeket a kiskutya.

Olyan gyermekek számára, akik ünnepelték születésnapjukat az ünnepi meglepetéspartnernél, hogy kikapcsolják a gyertyákat.

Jól tudva, hogy milyen nehéz, hogy előkészítse a poggyász a szabadság, a félelem, a felejtés valami, vagy nincs elég hely a bőröndbe ... és az autóban, lássuk az összes gyermek és csecsemő felszerelés:
• Bölcsők és esővédő sínek
• Fürdőkádak
• Palackmelegítő
• Biztonságos ülésekkel ellátott kerékpárok
• Magas szék
• Aeroszol készlet
• babakocsi

És a legtöbb szálloda van megállapodások minden vidámparkok a parton, és kínál kedvezményes jegyek az összes sorbanállás nélkül a készpénz. Aquafan, tengerentúli, Imax, Fiabilandia, Olaszország miniatűr és Mirabilandia.

A strandon található egy igazi játszótér a homokban hinta, csúszda, dondolosi bábok, trambulin, házak, felfújható és egyéb játékok ... a gyerekek szórakozás közben biztonságosan szülők és nagyszülők pihenhetnek.

Igea Marina-ban a homok aranyos, a tenger nyugodt, a mélység alacsony ... és a szórakozás és a kikapcsolódás mindenki számára alkalmas!

A szálloda Trevi és Graziella van megállapodások Bagno Lido 72, amely amellett, hogy a híres Romagna szívesen, kedves és barátságos, minden vendége egy szolgáltatás „tenger” ...

A miniklub gyerekeknek hétfőtől péntekig, ahol szórakoztató lesz vigyázni a gyermekek, rajzok, játékok, manipulációk tészta és alkotásai mindenféle tárgy, szórakoztatják a kisebbeket és a pihenésre nagy.


Végül a Bagno Lido 72 szolgáltatásai minden vendég számára ...
Bár, tornaterem, kerékpárok, sétáljon a parton, kajakok, forró zuhany napelemes, kabinok, öltözők, játékterem és azoknak még nyaralni óvatos szalonna, vagy azok számára, akik szeretik a mozgást, vízi aerobic, torna, tánc, sima, szósz és merengue ...
valamint a teljes személyzet kedvességét, barátságát, elérhetőségét és szakszerűségét!

-tól € 00,00
információt kérhet
hol vagyunk