Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 NYARALÁS OLASZORSZÁG

HOTEL HAMILTON


Via Donato Bramante, 7 - 47843 Misano Adriatico (RN)
+39 0541 615399

leírás


A 3 csillagos szálloda Misano Adriatico csendes helyen, a tengerparttól és az új Parco del Sole-től néhány méterre található, ahol esti szórakoztató programokat biztosítanak felnőtteknek és gyerekeknek.

Mindig a Romagnában, nem egyszerűen csak egy szálloda vendégét vagy, hanem egy meghatározott család tagja vagy, bizonyos konkrét emberek, akikből mindig mosolyt kapsz, a teljes rendelkezésre állást és figyelmet és a konszolidált professzionalizmust. Ezekkel az egyszerű, de nélkülözhetetlen előfeltételekkel, amelyekben mindig is hittünk, üdvözöljük Önt, és szeretnénk mindenkinek felejthetetlen nyaralást Misano Adriatico-ban "otthonunkban".

szolgáltatás


A több mint 40 éve a Bernardini-Arcangeli család által irányított 3 csillagos Hotel Misano Adriatico kínál egész sor szolgáltatást, melynek célja a Misano Adriatico-i nyaralás boldogsága, a kényelem, a kikapcsolódás és a szórakozás!

A szerkezet szolgáltatásai

Légkondicionált nappali
Őrzött parkoló (a rendelkezésre állás függvényében)
TV-szoba légkondicionált amerikai bárral
Légkondicionált étterem
veranda
Gyermek játszószoba
Lift
Kis könyvtár
Strollers a foglaláskor
A strand kabinok használata
Kerékpárok ingyen használhatók
Internet pont
Wi-fi
Bagno007 Szállodánk szobái két részből állnak: a központi test minden közös területet (éttermet, bárot, verandát és játszószobát biztosít a gyermekeknek), míg az önálló testület vendégei minden kényelmüket és szolgáltatásainkat kihasználva olcsóbb áron.

-tól € 00,00
információt kérhet
hol vagyunk