Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 NYARALÁS OLASZORSZÁG

HOTEL AMBRA

Sup

Viale Regina Elena, 72 - 47921 RIMINI (RN)
+39 0541 392552

leírás


A Hotel Ambra Rimini modern és kényelmes, nemrég felújított, kiváló 3 csillagos szálloda közvetlenül a tengerparton, a Rimini Marina Centro területén.
A Hotel Ambra kezelését és gondozását gondosan kezelik, és vendégei számára békés és pihentető tartózkodást kínál, amely ideális a családdal vagy a munkával töltött nyaralók számára. A város stratégiai helyeihez való közelség, sőt, ideális helyet biztosít az üzletembereknek.
Válassza ki a Hotel Ambra-t Riminiben, és felfedezheti a professzionális, diszkrét és vendégszerető szolgáltatást.

szolgáltatás


A közelmúltban felújított Hotel Ambra 3 csillagos superior tökéletes szállást Rimini gyermekes családok számára, akik kedvelik a nyaralás kellemes és nyugodt tengeren az Ön igényeire szabott kikapcsolódás és szórakozás, valamint azok számára tökéletes, az üzleti utazások és szeretnék pihenni kényelmesen egy foglalkozás napja után.

Az Ambra Hotel személyzete a vendégek rendelkezésére áll, hogy kielégítse kedvességét és szívélyességét, és hasznos információkkal szolgál arra, hogyan lehet még kellemesebbé és kényelmesebbé tenni tartózkodását.

A szálloda Rimini Marina Center, közvetlenül a tengerparton, bőven van szabad parkoló, bekerített és részben fedett, portaszolgálat 24 órás, korlátlan Wi-Fi-vel, mosoda kérésre kínál előnyös megállapodásokat látogatás vidámparkok a területről.

A 3 csillagos szálloda Rimini tengerparti rész kényelmes és világos szobák erkéllyel, hogy csodálatos kilátás nyílik a tengerre, mindegyik saját fürdőszobával, zuhanyzóval, hajszárítóval és termékek személyes gondoskodást, fűtés és légkondicionálás, telefon, TV síkképernyős LCD műholdas TV, digitális széf.

A Hotel Ambra szobáihoz két lift áll a vendégek rendelkezésére.

-tól € 00,00
információt kérhet
hol vagyunk