Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 NYARALÁS OLASZORSZÁG

HOTEL 2000 HOLIDAY VILLAGE


Via Lecce, 2 - 47924 Rimini (RN)
+39 0541.373326

leírás


Hotel tengerre néző
A szálloda 2000-ben épült, néhány lépésre a tengerparttól, Rivazzurra di Rimini központjában. A szállodából élvezheti a gyönyörű tengerre néző kilátást, amely hagyja Önt egy emlékezetét a nyaralás! Ez a hangulatos, 3 csillagos szálloda Rimini üzemeltetője a Sartini család, hogy minden nap fog megtalálni egy meleg Romagna vendéglátás jellemző gazdálkodási típusú család, de feláldozása nélkül a minőség a legjobb 3 csillagos családbarát, tele szabott szolgáltatások a családok és a gyermekek igényeihez.
A szállodában, a strandon, nappal és éjszaka, minden pillanatban a szálloda 2000-ben ünneplés és szórakozás ideje minden korosztálynak és tizenéveseknek! A szórakozás világa minden kis vendégünknek! A medencénél és a strandon minden nap szervez szórakoztató játékok gyerekeknek és a gyerekek minden korosztály, köszönhetően a figyelmét a profi animátorok, mindig figyelmes, hogy az igényeinek fiatalabb vendégek, és készen áll, hogy érezd, játékokat és workshopok minden fiai „hotel. Így a szülők nyugodt napokat tölthetnek, ismerik gyermekeiket jó kezekben.

A medence
A szállodától néhány lépésre található Hotel Faber úszómedence, a Sartini család egy másik szállodája, mely ingyenes és korlátlan hozzáférést biztosít a nyaralásához. A medence edzett és felszerelt napozóágyakkal, napernyőkkel és vízlépcsővel, ideális a szülők pihenéséhez és a hotel minden gyermek és tinédzser mulatságához. A medencében minden szórakoztató személyzet által szervezett pártok és tevékenységek is megtalálhatók: mini klub, esti baba tánc, gyermekes felek és egyszer egy héten egy gyönyörű esti party, zenével és éjféli fürdővel!

All-inclusive falusi képlet
A legjobb megoldás a legizgalmasabb pihenéshez, ahol az egyetlen gondolat a családdal való szórakozás, a medence vagy a tengerparton való kikapcsolódás és a Chef receptjeinek öröme! Ahhoz, hogy mindezt mi köze a „Village Formula”, amely magában foglalja a gazdag szórakoztató szórakoztató tevékenység a gyermekek és tizenévesek, a strand szolgáltatást az egyik tengerparti üdülőhelyek jobban szervezett Rimini nagy étterem témavacsorát, aperitif Csütörtök, a víz és a bor korlátlan ételekkel és minden szállodai kényelmes szolgáltatással.

FŰTŐLAP

Új: Ingyenes belépés a SKARAMAKAI felfújható parkba

06.06.19 KÜLÖNLEGES EVENING BIMBO BELL-vel

A hétköznap 16.06-23.06
A 27xx01slash10xx06. KÜLÖNLEGES BEMUTATÁSOK BIMBO BELL

A hét 28xx01slash10xx07-től 04xx01slash10xx08-ig A 120-as ÉVES KÖVETKEZŐ TÁMOGATÁS A SUMMER TÁVOLSÁGÁT !!!!!

szolgáltatás


Szolgáltatásaink
Úszómedence, szórakozás és mindaz, amire szüksége van a nyaralásához!
A Rimini 2000-es szállodában minden kényelmet megtalál, hogy felejthetetlen legyen a családja! Sok gyermekbarát szolgáltatások, a kitűnő étterem finomságaival minden nap, tematikus partik, gazdag szórakoztató programok gyermekeknek a szállodában és a strandon, gyönyörű mérsékelt medence csúszdával és gyermek játékok.

All-inclusive Village formula
Egy all-inclusive csomag minden szolgáltatás nélkül gond nélkül! Ideális megoldás üdülések élvezetéhez, mint egy turisztikai faluban, teljes kikapcsolódásban!

Teljes panzió 3 menüvel: vegetáriánus, hal és hús
Gyermek menü
A víz és a bor az étkezések nélkül
3 tematikus vacsora a hét folyamán: Romagna est, a halász, "Golosa"
Strandszolgáltatás napernyővel és 2 napozóágyakkal
Edzett medence csúszdával
Légkondicionálás
parkolás
Ingyenes wi-fi internet
Mini Club
élénkség
Zenei medence partik
Gyermekek snack

Belépés a Riccione Beach Villagebe (új 2018)
Hírek 2018: Megegyezés a Riccione Beach Village-tel
A képlet Village All Inclusive, szintén benne van a belépő Riccione Beach Village, a vízi vidámpark divertento található, közvetlenül a tengerparton Riccione. Úszómedencék, csúszdák és sok szórakoztató tevékenység teszik napjait és gyermekeit boldoggá, és élvezni fogják a mini klubot és egy nagy területet, amely kreatív workshopokkal foglalkozik.

Sportrendezvényeket, vízi aerobikot, úszási órákat és csoportos táncokat is szerveznek.

Szobáink
A 2000 szoba Rimini városában található szobái nagyon kényelmesek és berendezettek minden kényelemmel, amelyek a kellemes és pihentető tartózkodáshoz szükségesek. Néhány szoba gyönyörű kilátást nyújt a tengerre.

A szobák 4 különböző típusra vannak felosztva, a bútorok és a kényelem szerint változatosak. Tehát mindenki választhatja az ideális képletet az üdüléshez preferenciáik szerint.

-tól € 00,00
információt kérhet
hol vagyunk