Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 NYARALÁS OLASZORSZÁG

HOTEL KADETT

Sup

Viale Guglielmo Marconi, 30 - 47924 Rimini (RN)
+39 0541 373125
+39 0541 374838

leírás


A tengerparti házban, ahol a tipikus Romagna megfelel az innováció, és ahol az udvariasság és a részletek mindig az első helyen.

3 generáció szállodások, akik idővel képesek voltak alkalmazkodni szolgáltatásokat az igények a vendégek, ahol az udvariasság és a részletek mindig az első hely egy felejthetetlen nyaraláshoz gazdasági Rimini, de minden kényelmi egy szép 3 csillagos szálloda közel a tengeren.

A "Családkezelés" minőségi garancia!
A Tonelli család közvetlenül irányítja a szálloda ellátást és a szenvedély a több mint 30 éve, nekünk vendéglátás családi hagyomány, ahol körülvéve sok kevés figyelmet fordítottak.

"Tipikusan Romagnola vendégszeretet"!
Szeretjük a munkánkat, ahol kifejezetten a legjobb a karaktert tipikusan Romagnolo, ezért mindent megteszünk, hogy teljesítsük a kívánságát bérleti Miramare Rimini A szálloda háromcsillagos, amely jutalmazza a bizalmat!

A Kadett 3 csillagos szálloda Miramare di Rimini közelében Miramare vasútállomás és a gyalogos út, az éjszakai élet központja, ahol szórakoztató családok és fiatalok számára váltakoznak táncok, etnikai piacok és események kiválósági látványos tűzijáték.

A légkondicionált lobby egy kellemes hely, hogy új barátokat, és kellemes beszélgetést vagy zavart a számítógéphez Wi-Fi kapcsolat, vagy lazítson egy jó könyv kortyolgatva kávé, cappuccino és bármi mást kapható felszerelt bár, amely nyitott, valamint a concierge és a parkolás a nap 24 órájában.


Village formula ALL INCLUSIVExx01domanda10xx Azok számára, akik az all-inclusive megoldást választják, a Kadett Hotelben való tartózkodás még gazdagabb:
Teljes ellátás
Italok vagy italok étkezés nélkül korlátozás nélkül
Strandszolgáltatás esernyővel és 2 napozóágyakkal
És még mindig sok szolgáltatás szerepel


"Miramare FAMILY Village" Animált tenger minden korosztály számára:
A falu mascots
A gyerekek összetétele
A léggömbök
Pamut cukorka
Masquerade felek és még sok más!

szolgáltatás


Mindannyiunknak más igényei vannak, és az otthonainkban szervezünk olyan szolgáltatásokat, amelyek szükségesek az igényeink kielégítésére. Ezért Miramare di Rimini háromcsillagos szállodánkban olyan szolgáltatásokat kínálunk, amelyek minden vendégünk igényeit kielégítik, mintha otthon lennének, és talán még egy kicsit is.

Wi-Fi kapcsolat az egész szállodában
Internet pónit a hallban
Recepció és bár nyitva a nap 24 órájában
Lift és légkondicionálás
Társalgó bár LCD TV-vel.
Kerékpárok rendelkezésre állnak.
Asztalitenisz és társasjátékok.
Belső és külső közös terek:
Veranda a sétán.
Napos belső kert.
Hosszú kijelentkezés udvariassági terekkel.
Parkoló: 20 mt. az őrzött szállodától 1 km-re a szállodától
A szálloda parkolói nagyon kényelmesek és lehetővé teszik az autó 24 órás használatát.


MINICLUB TIME PASTI
Az animátor a hét minden napján gondoskodik a mi kis vendégeinkről.
12.30-tól 14.30-ig és 19.15-től 21.15-ig
a strandon 10.30-12 és 16.30 és 18.00 óra között

A Kadett étterem éttermében igazi romagnola ételeket kóstolhat meg, ahol az ízek és a hagyomány közötti kapcsolatot könnyű konyhával ötvözik!
A hagyományos ételeket tipikus ételekkel kínálják, melyben 3 menüt kínálnak húsból és halból minden nap.

A szálloda része a "Typical Riminese Hotels" termékklubnak, melynek statútumában a helyi termékeket km.0-n kell felhasználni, ez azt jelenti, hogy a hotel, és különösen a szálloda étterme rendkívül elterjedt a számtalan létesítmény által Rimini területén. Röviden, kiváló minőségű és egészséges termékeket kínálunk vendégeinknek. A svédasztalos reggelivel: Felkelni reggel az irodában egy jó eszpresszó, vagy ízlelgette egy igazi cappuccino friss tejjel lesz igazi öröm, vagy akár a szomjukat egy friss narancslé, ananász, és az édesszájú a a forró csokoládé illata ellenállhatatlan lesz. A tea vagy a gyógyteák csodálói csodálkoznak az infúziók végtelen választékával, melyeket kóstolhatunk meg, mindegyik különlegessé válik a jó tulajdonságokkal és ízekkel.

A 3 csillagos családi szálloda Miramare di Riminiben szórakoztató szolgáltatást kínál a gyermekes családok számára, mivel csak egy nagy turisztikai falu kínál Önnek.

A 3 csillagos Hotel Kadett szállodában Rimini városában a szobák az érkezés napján 12:00 órától az indulási napon 10:00 óráig állnak rendelkezésre.
A szobák rendkívül kényelmesek, csendesek és modernül berendezettek és a következőket kínálják:

Ortopéd ágyak és matracok
Független légkondicionálás
TV. 22 "LED DTV
Közvetlen telefonvonal riasztóval
biztonságos
szinte minden erkéllyel
Wi-Fi kapcsolat

-tól € 00,00
információt kérhet
hol vagyunk