Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 NYARALÁS OLASZORSZÁG

HOTEL CAPRI


Viale Pistelli al mare, 6 - 55041 LIDO DI CAMAIORE (LU)
+39 0584 650001

leírás


A szálloda a tengerpartra néz, Lido di Camaiore központjában, Versilia legszebb tengerpartján. Kiváló, valamint a partszakaszra szánt üdülésre, kiindulópontként pedig a toszkániai legérdekesebb művészeti városok látogatására.

Üdvözlettel és diszkrét ismertté válik. Készen áll, hogy megfeleljen minden kérésnek, és ha akarja, akkor tájékoztatni fogják a környék összes eseményéről.

1985-ben jelentős átalakuláson ment keresztül, és 2012-ben eredeti stílusának gondos visszanyerésével minden szépségében megmutatkozik. A tágas és tágas lobbyból, a csarnokaiból és a tengerre néző teréből is élvezheti a hűs tengeri szellőt vagy egy egyszerű felejthetetlen naplementét még egy ital mellett.

szolgáltatás


SZOLGÁLTATÁS
Üdvözöljük a "Capri" -on, a szálloda szolgáltatásaival, elhelyezkedéseivel és diszkrét, de jelenlévő munkatársaival várja az ideális nyaralást. A szálloda Wi-Fi internet-hozzáférést biztosít a közös helyiségekben és a szobákban. Mosoda, kerékpárkölcsönzés, strandon a strandon a szállodában elrendezett strandszolgáltatás, saját parkoló és garázs áll az ügyfelek rendelkezésére.

Szintén kérésre: Átutalás Pisa és Firenze repülőteréről; Transzfer Párizsba, Lucca-ba, Firenzébe, Siena-ba és a "Chianti" -ba; Virágcsokor a szobában érkezéskor; Gyümölcskosár a szobában érkezéskor; Prosecco vagy Champagne a szobában érkezéskor; Pincérnő ruházati elrendezéshez; Babysitting szolgáltatás; Rendezvények szervezése a szoláriumban a csillagos ég alatt; Gyógyászati ​​látogatás a szállodában; Szakmai nővér; Pihenő vagy sportmasszázs.

Kényelem és kikapcsolódás: Biliárdszoba; TV-szoba; Kártya játékterem; Salotti; Közös terasz tengerre néző; Kerékpárkölcsönzés és parkoló; Szolárium; medencében.

-tól € 00,00
információt kérhet
hol vagyunk