Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 NYARALÁS OLASZORSZÁG

ALBERGO MIRAVALLE

Sup

Via Cembran 9, 9 - 38010 FAI DELLA PAGANELLA (TN)
+39 0461 583113

leírás


Üdvözöljük az Albergo Miravalle-ban, egy kis gyöngyszem hegyekkel körülvéve, csodálatos kilátással az Adige-völgyre.
A szálloda a Paganella lábánál fekszik, a Brenta Dolomitok szívében, és mindössze 300 méterre fekszik a modern felvonótól.
A családi vállalkozás több mint hatvan éve, minden nap szenvedélyesen elkötelezzük magunkat, hogy minden vendégeink igényeit kielégítsük, a meleg és barátságos kezdetektől kezdve a legutóbbi felújításoknak köszönhetően, a konyha felé, ahol a séfünk, Maurizio hozzon létre ételét a termékek pontos kiválasztása nulla kilométerrel, különös figyelmet fordítva a szerves termékekre.

szolgáltatás


A nyaralás minden bizonnyal a legjobb alkalom arra, hogy együtt töltsd együtt a "négylábú barátaiddal"; Szeretettel várunk!

KONYHA VEGÁNEK ÉS VEGETARAKOKNAK
A konyhánkban külön hely van fenntartva a vegetáriánus és a vegán vendégek számára. Itt találunk néhány vegán és vegetáriánus ételeket, nem pedig kényelmes megoldásokat, de igazi finomságokat.

ECO-FENNTARTHATÓ STRUKTÚRA
Mindig tiszteletben tartottuk a természetet és a területet, ezért választásaink környezetkímélőek és alacsony környezeti hatással bírnak.

Az étterem Mauritius királysága; szakács és cukrász szakács.
Hűséges vendégeink szeretik!
Az üdülésed során kóstolhatod meg a helyi ételeket, a desszerteket, amelyek megkönnyítik az üdülésed.
Egy gazdag konyha jól felszerelt büfével, valamint reggelire joghurt, latticini, teljes kiőrlésű kenyér.

23 szoba gondosan ápolt a hagyományos hegyi stílusban, melegfenyő fenyőfa, a legtöbb erkéllyel és lélegzetelállító kilátással, hajszárítóval, széffel, üveges zuhanyzóval felszerelt.
Különös figyelmet szenteltek a természetes fenyőfa egyszerű berendezéseinek kémiai kezelések nélkül, az alpesi hagyomány szerint.

-tól € 00,00
információt kérhet
hol vagyunk