Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 NYARALÁS OLASZORSZÁG

HOTEL PARADISO


Via Freita, 170 - 23030 LIVIGNO (SO)
+39 0342 996633
+39 0342 99 60 37

leírás


Sport, wellness, természet és a jó konyha. Az ünnep Livigno három jó csillag alatt született
A csendes oázis a természet által körülvett, mindössze 10 percre Livigno központjától, a Carosello 3000 sífelvonóihoz közel és a sífutópálya előtt.

Ez a Livigno Hotel Paradiso, melyet a Canepari család vezetett, amely évek óta udvarias mosollyal és meleg barátsággal működik a helyi idegenforgalmi ágazatban.

Otthon nyaralni
A szenvedélyes üdvözlés és mindig mosolyogva az egyik védjegyünk. Sok éven át a Canepari család vendégszeretettel szolgál Livigno-ban, miután a munkánk előtt szenvedélyes számunkra.

Tranquillity & Nature
Amikor azt mondjuk a Paradicsomnak, pontosan egy Paradicsomot értünk. És itt vagyunk nevében és valójában, mert csak körülnézzünk, hogy ne lássunk semmit, csak a természet, a nyugalom és az aktív világ. Nyáron és télen a hegyvidéki nyaralás a legjobb módon kezdődik.

szolgáltatás


Maximális kényelem Livigno 3 csillagos szállodáin
A Livigno nyaralásához válassza a Hotel Paradiso-t, és maximális rendelkezésre állása és udvarias lehetősége lesz. A recepción napi 24 órát követünk!

Üdvözöljük Önt:
Ingyenes parkolás
Panorámás terasz
Nagy kert szoláriummal
2 étkező
Bár xx01slash10xx társalgó
Internet wi-fi közös helyiségekben és szobákban (fizetett szolgáltatás)
Játékterem
Lift
Csomagmegőrző
Babaágy, kiságy, baba felszerelés
Támogatás kirándulások és kirándulások foglalásához
Fűtött sítároló
Kerékpáros központ
Kültéri játszótér

A Livigno ünnepe megfelel a Valtellina ízének
Valtellina egy rendkívüli nemcsak a természet, ami körülveszi, és a hegyek télen-nyáron kínálnak a különböző tevékenységek elvégzendő, hanem az ízek és a helyi borok teszik híressé
Választás és minőség
A Hotel Paradiso 2 nagyon barátságos étteremmel rendelkezik, tipikus hegyi stílusban.

Reggel gazdag és bőséges édes és sós svédasztalos kíséri reggeli és ebéd és vacsora nyílik a minőségi hazai konyhát, ahol a menü választék jellegzetes ételeit Valtellina, nemzeti és nemzetközi ételeket, valamint kérésre diétás menü sportolóknak és az élelmiszer-intoleranciának.
Hagyja, hogy a sommelier Sara és Richard a legjobb kombináció az élelmiszer és bor a leghíresebb borai Valtellina, továbbá a különböző javaslatokat az olasz régiókban.

Próbálj elképzelni magadat Livigno-ban, egy álom, amely valósággá válik. Nem jobb, ha egy exkluzív szobát szeretne egyszerre kezelnixx01domanda10xx Egy mesében élni, nincs szükség álomra.

-tól € 00,00
információt kérhet
hol vagyunk