Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 NYARALÁS OLASZORSZÁG

HOTEL BELLEVUE


Viale Trieste, 88 - 61121 Pesaro (PU)
+39 0721 31970

leírás


A 3 csillagos Bellevue szálloda, melyet részletesen fogadnak és gondoskodnak, közvetlenül a tengerparton található, és csupán néhány lépésnyire található a jellegzetes történelmi központjától. Ez az ideális szerkezet az Ön nyaralásához.

A családnak szánt számos szolgáltatásnak köszönhetően a szálloda minden bizonnyal az egyik legteljesebb és legkényelmesebb szálloda, nemcsak Pesaróban, hanem az Adriai Riviérán is.

A szórakoztató személyzet minden nap mini klubot szervez a strandon a gyermekek számára, és számos sporttevékenységet élvezhet a szabadban.

Kerékpárok az ügyfelek ingyenes használatához

Ingyenes Wi-Fi a szálloda egész területén.

A Bellevue szálloda személyzete gyönyörű kulturális és gasztronómiai kirándulásokat szervez, hogy felfedezhesse a környék csodáit, például San Bartolo, Gradara, Urbino és Fiorenzuola természeti parkjait.

szolgáltatás


A szálloda Pesaro tengerpartján található, egy nagy és napos medencével, kilátással a tengerre. Napozóágyak és napernyők ingyenesen állnak az ügyfelek rendelkezésére.



A szórakoztató személyzet mindig szórakoztató és nem invazív módon szervez napi motort és sportot az egész családnak, felnőttektől a gyermekekig.

A Hotel Bellevue egy edzőteremmel rendelkezik, amely a panorámás padlón található.

Felár ellenében: hagyományos és esztétikai masszázs, UVA szolárium, szauna és törökfürdő.



A szálloda elegáns, légkondicionált étteremmel várja a vendégeket Pesaro tengerére néz.

A séf minden nap a mediterrán konyha jellegzetes ételeket és a helyi gasztronómiai hagyományokat kínálja, gondosan elkészítve és gondosan válogatva az összetevőket: gazdag és finom svédasztalos előételek és zöldségek; az Adriai-tengeri halak és a helyi húsok; desszertek, sütemények, cukrászsütemények és desszertek

Svédasztalos reggeli süteményekkel és ugrásokkal.
Menü a gyermekek és a diétás választások vendégei számára ételallergia vagy különleges igények (lisztérzékeny és vegetáriánus xx01slash10xx vegán).
A tematikus esték szervezettek, galadinnal a medence mellett, zenével és tánccal

A Hotel Bellevue közvetlen hozzáférést biztosít a jól felszerelt strandhoz, melyet finom homok és sekély vizek jellemeznek, ami ideális ahhoz, hogy a legfiatalabb gyermekek is teljes nyugalmat élvezhessenek.



A nyár folyamán a tengerpart számos eseményt, piacot, bemutatót és étel- és borversenyt élvez, amelyek sok látogatót vonzanak egész Olaszországból.
Már több éve Pesaró városa elnyerte a kék zászló nemzetközi elismerését a fürdővíz minőségének, a kínált szolgáltatásoknak és a környezetgazdálkodásnak.



A Hotel Bellevue elegáns és kényelmes szobákat kínál, melyek nagyméretű erkéllyel rendelkeznek, közvetlenül vagy oldalról kilátással a tengerre, egyénileg szabályozható légkondicionálóval, saját fürdőszobával, telefonnal, minibárral, széffel, hajszárítóval és műholdas TV-vel.

-tól € 00,00
információt kérhet
hol vagyunk