Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 NYARALÁS OLASZORSZÁG

CALA ROSA CLUB HOTEL


Via dei Ginepri, 1 - 07040 Stintino (SS)
+39 079 520005

leírás


4 csillagos családi szálloda SARDINIA-ban
Egy hely, ahol elmerülhet és pihenhet
A Cala Rosa Club Hotel Stintinóban található, az Asinara Nemzeti Park (Szardínia szélsőséges északnyugati csúcsánál) előtt, a La Pelosa festői szépségű strand közelében, finom fehér homokkal és smaragd és átlátszó vízzel, amelyek összekeverednek és keresztezi az ég kékjét.

A turisztikai falu tipológiájával és jellemzőivel kialakított szálloda modern, és a vendégek kényelmét, élvezetét és pihenését szolgálja. Egy nagy kertben fejlődik, finoman ápolva és gazdagítva a tipikus mediterrán növényekkel, buja színekkel.

szolgáltatás


A tervezett szálloda a típusa és jellemzői a turisztikai település, modern és tervezték, hogy megfeleljen a kényelem, az öröm és a pihenés. Egy nagy kertben fejlődik, finoman ápolva és gazdagítva a tipikus mediterrán növényekkel, buja színekkel. Az érintetlen szépség és a környező táj lélegzetelállító kilátása a lenyűgöző környezet beállítása

4 STAR HOTEL SZOLGÁLTATÁSOK
A legjobb a szardíniai tartózkodásra

A nagy kert és medence hívogató helyek a napi kinevezését szórakoztató felnőtteknek és gyerekeknek, a junior klub és mini-klub, a tevékenységek és a sport, aerobic, step aerobic, vízi aerobic, versenyek, bemutatók és a zene a tánc.

A szálloda egy nagy kerttel rendelkezik, ahol két medence (egy gyerek) medence, teniszpálya, labdarúgás, asztalitenisz, kerékpárok állnak rendelkezésre. A Yacht Club privát strandján a szállodában úszó medence található, mely a tengervízzel is rendelkezik.
Június közepétől szeptember közepéig, az animációs csapat szervez szórakozást nyújt a gyermekeknek és felnőtteknek: izmokat, vízi aerobic, aerobic, szivattyú, úszás, tenisz, stretching, vízi tánc és tánc, strandröplabda, torna és stretching, csoportos oktatás kenuzás, vitorlázás és szörfözés.

Kis szépségközpont, masszázsok és butikok.

A víz alatti Center Asinara Búvárkodásra, található Stintinóban keretében a csodálatos táj, a Yacht Club. Asinara Búvárkodásra, kihasználva a meleg és szeles klíma nyáron és enyhe közben folyamatosan a többi hónapban, hogy működése szinte egész évben és búvárkodást kínál, bemutatva a Földközi-tenger ezen szakaszán élő végtelen sokféle tengeri élővilágot és növényvilágot

Új esztétikai központ
Wellness és kikapcsolódás
Wellness csomagok, pihentető masszázsok, szépségápolás a Naturalasinara kozmetikai termékekkel, természetes Asinara kivonatokkal.

A Cala Rosa Club Hotel három nagy étkezővel, elegánsan berendezett és légkondicionált, melyek közül az egyik a kerti pavilonban található.
A változatos és bőséges svédasztalos reggelit szolgálják fel. A büfé gazdag ebédre és vacsorázásra, különféle előételekkel, első és második hús és hal széles választékával. Vacsora esetén a grillező (csak a nyári szezon bizonyos időszakaiban) ízletes grillezett húsokat és halakat kínál.

Közvetlenül a privát strand megtalálja a Kapcsolt étterem „L'Ancora Marina”, ahol a vendégek ízletes vacsorát a halak és a tipikus szardíniai ételeket.

SZOBÁK ÉS SUITES
Stílus, elegancia és kényelem
A Cala Rosa Club Hotel több mint 125 szobája ízléssel és kényelemmel lett ellátva.
A park körül 7 különböző lakóegységben helyezkedik el, mindegyik saját bejárattal rendelkezik. Minden szoba légkondicionált, széffel, műholdas TV-vel, telefonnal, minibárral, hajszárítóval és saját fürdőszobával rendelkezik. Számos szoba tengerre néző.

-tól € 00,00
információt kérhet
hol vagyunk