Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 NYARALÁS OLASZORSZÁG

AMBASCIATORI LUXURY RESORT

Sup

Viale Milano , 99 - 47838 Riccione (RN)
+39 0541 606517

leírás


A Hotel Ambasciatori, 4 csillagos superior szálloda Riccione városában, irigylésre méltó helyen fekszik, közvetlenül az új sétáló sétányon, közel a termálfürdőhöz, és pár lépésre a Viale Ceccarini-tól, a bevásárló- és szórakoztatóközponttól. Elegáns, kifinomult és teljesen új, részletekkel, amelyek különbséget tesznek: fények, meleg színek, barátságos légkör, professzionalitás és udvariasság ... mindez csak egy névben: Hotel Ambasciatori Resort **** S

Részletek, amelyek a különbséget teszik ...
Semmi sem marad véletlen. A tartózkodás ideje alatt gondoskodunk a jólétéről, megérintve az érkezés óta.
Számtalan olyan szolgáltatás áll rendelkezésre, amely a szabadtéri oázistól kezdve a fűtött medencével, 28 fokos, autómegfigyelővel felszerelt parkolóval, luxus lakosztályokkal és 500 négyzetméteres wellness-központtal várja vendégeit.

szolgáltatás


Wellness a nagyköveteknek
A négycsillagos Hotel Ambasciatori kiválósága Riccione városában eléri a csúcsot a vadonatúj gyógyfürdőben, ahol újra felfedezheti a tökéletes egyensúlyt az elme, a test, az érzelmek és a szellem között.
A csábító légkör, a részletekre való figyelem, a funkcionális kialakítású termékek és a szakembereink professzionalizmusa helyreállítja fizikai és szellemi jólétét.
Az Ambasciatori SPA-n a következő szolgáltatásokat találja:
Hidromasszázs medence
Úszó sós tartály
Édes szauna
Török fürdő
Jeges vízesés
Relaxációs terület
Víz paradicsom
Sós fal

Valódi 1000 m²-es oázis elegáns 28 fokos fűtött medencével, vízi játékokkal, pálmafákkal, napozóágyakkal és koktélbárral.
A funkcionalitás és a dizájn együttesen ad otthont a pihenésre.
A kevésbé napsütéses időszakban az Ambasciatori SPA wellness-központ gyönyörű 60m²-es fűtött medencéje 34 fokos állandó hőmérsékleten elérhető lesz.

Az Ambasciatori Hotel figyelmet fordít a fiatal vendégek igényeire.

Egy animációs szolgáltatás szórakoztatja gyermekeit számos tevékenységgel mind a szállodában, mind a strandon, és mindig új és ösztönző játékokat kínál. Szobáinkban lehetőség van fürdőkádra és cserélő asztalra is.
Az egész ellátás befejezéséhez figyelemre méltó és minden igényt kielégítő vendéglátó-ipari szolgáltatás, séfünk felkészülhet a korábbi zöldség-, zöldség-, tészta- és centrifugákra.
Ezer és több figyelem és kényeztetés, hogy a nyaralás minden szempontból felejthetetlen legyen.

Az ajánlat teljesítéséhez a Hotel Ambasciatori a vendégek számára rugalmas választási lehetőséget kínál a parkolási megoldások számára is.
A Hotel szomszédságában található 2 szabadtéri parkoló ingyenesen áll rendelkezésre a kimerülésig.
"Le Bistrot" étterem
A Hotel Ambasciatori egy olyan filozófiát követ, amely az ízlést és a jó ételeket a szállodai tartózkodás alapvető hozzáadott értékévé teszi. A hagyomány és az innováció olyan kombinációban jön össze, amely felejthetetlen gasztronómiai élményt nyújt.

Egy nagyszerű projekt, ahol a Style, Luxury és Elegance két egyedülálló személyiséggel rendelkező lakosztályt talál.
"Stella", egy csodálatos érzés az ég és a tenger között ... ha nem szereted a sötétséget, az éjszaka izgalmas forgatókönyvet ad a tengerbe csúsztató csillagokról.
"Luna", másképp a Holdra nézve ... lenyűgöző és titokzatos, táncos csillagokkal körülvéve.
Kényelem és luxus a minőségi tartózkodás érdekében.

Superior és Prestige szobák tengerre néző kilátással
Szobáink gerincét a funkcionalitás, a luxus, a kényelem és az elegancia jelenti: függetlenül attól, hogy egy rövid üzleti útra vagy hosszú pihenésre van szüksége, a Hotel Ambasciatori különféle szobákat kínál Önnek. minden szükség.

-tól € 00,00
információt kérhet
hol vagyunk