Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 NYARALÁS OLASZORSZÁG

MADISON HOTEL & RESIDENCE


Via Don Minzoni, 80 - 47841 Cattolica (RN)
+39 0541 968306
+39 0541 961470

leírás



Üdülés a szállodákban és a lakóhelyeken
A Cattolicában a legmagasabb vendégszeretet két különböző formában található. A szállodai tartózkodás kényelme és szolgáltatásai, vagy a nyaralás szabadsága egy lakásban, anélkül, hogy lemondanának a szállodai szolgáltatásokról.

Örömmel fogadjuk Önt a családi kézben lévő turisztikai létesítmények, a Madison Hotel Cattolicában és a Madison Residence Cattolicában. Itt töltheti nyaralását a Riviérán teljes nyugalomban és a lehető legjobb kényelemben.

Hotel Formula és Apartman
A tengerparti nyaraláshoz vagy üzleti utakhoz a Madison Hotel Cattolicában vendégszeretetet és kiváló szolgáltatásokat kínál mindössze néhány lépésre a tengertől és a városközponttól. Modern szálloda, Cattolica panorámás és csendes részén található, ahol nyugodt pihenést tölthet egy barátságos, elegáns és professzionális környezetben.

szolgáltatás


A Cattolicában található 4 csillagos Madison Hotel mindent megtalál, amire szüksége van a személyre szabott tartózkodáshoz az egész család számára. Számos szolgáltatás és egy kompetens és segítőkész személyzet az, ami egyedülállóvá teszi nyaralását Romagnában.

Szolgáltatásaink
Az alapszolgáltatások között megtalálható egy teljesen légkondicionált szerkezet, ideális nyári napokra, két lift, amely lehetővé teszi, hogy teljesen kényelmesen bejuthasson a szobákba, akár babakocsival, lounge bárral, recepcióval és éjszakai portásszolgálattal is, fi minden környezetben és egy ingyenes internetpont, ahol teljesen szabadon csatlakozhat. A szállodában kis háziállatokat is el lehet vinni (nem engedélyezett a közös helyiségekben), és van egy étterem, amely Romagna ételeit kínálja, és nem csak minden nap.
Szórakozás és pihenés a fiatalok és az idősek számára
Nincs hiány a szállodai szolgáltatásokra, amelyek kifejezetten az egész család jólétét szolgálják. Tény, hogy van egy nagy medence, amely alkalmas a gyermekek számára, és a környező szolárium, a pezsgőfürdő, a napi és este szórakoztató rendezvénysorozatú gyermekek számára, és sok szórakoztató tevékenység, egy fedett és szabadtéri játszótér, ahol a gyerekek biztonságosan játszhatnak, egy teljesen felszerelt edzőterem, hogy ne hagyja fel a fitneszét még nyaraláskor, és két partnerparti létesítményt a szálloda közelében, hogy élvezze a strandot és a tengert. Továbbá minden héten a tipikus termékek aperitifjeit vagy kóstolóit szervezik.

Parkolás és szállítás
Végül a felajánlott szolgáltatások között nem állt rendelkezésre elegendő szabad parkolóhely a rendelkezésre állás és a fizető garázs függvényében, ahol autóját teljesen biztonságban tudja tartani, és élvezheti a pihentető tengerparti nyaralást, amely messze van a hétköznapi életben. Tény, hogy a kerékpárok bérbeadásának lehetőségét is megkönnyíti, hogy a városban könnyen szennyezhesse magát, vagy felfedezze a környező területet. Kérésre és fizetés ellenében a szálloda transzfer szolgáltatásai a terület főbb látványosságaihoz is szervezettek.

A Madison Residence Cattolicában
Az apartman mindig a legkényelmesebb megoldás azoknak, akik időbeli korlátok nélkül szeretnék megtapasztalni a nyaralást, későn élvezni a strandot, és a reggelit a kedvenc időpontjukban. Ez lehetséges a Madison Residence Cattolicában! Itt élvezheti a kényelmes apartmanokat, melyek szinte mindegyike csodálatos kilátást nyújt a tengerre, és mind a négycsillagos szálloda szolgáltatásait gyalogosan is megközelítheti.
Tartózkodási szolgáltatások
Még akkor is, ha a tengerparti nyaraláshoz a tartózkodási képletet választja, akkor továbbra is élvezheti a 4 csillagos Hotel Madison szolgáltatásait. Ezek közül az üdvözlő koktél, a recepción található széfek, az edzőterem, az uszoda használata és a snack bár szolgáltatása csak ebédért, a kerékpárok rendelkezésre állása alapján történő használatával, a megállapodásokkal a környéken található szórakoztató parkok, a két kapcsolódó fürdőhely használatának lehetősége és a miniatűr a kisgyermekek számára a júniustól szeptemberig tartó hónapokban.
Két típusú apartman
Választhat két, kis és nagy apartman között, attól függően, hogy mennyire nagy a családod vagy a barátaid. A kis lakás egy 29 szobás, 2 szobás, 17 négyzetméteres, erkélyes, 2 hálószobás apartman, kanapéval felszerelt nappali és konyhasarok, zuhanyzóval és hajszárítóval felszerelt fürdőszoba, elektromos tűzhely, hűtőszekrény, légkondicionáló, ingyenes wi-fi és LCD plazma műholdas TV Sky Gold Vision-vel A nagy apartman egy 39 nm-es kétszobás apartman, 12 négyzetméteres erkéllyel, és egy kétágyas hálószobával, valamint pótággyal, nappali dupla kanapéval vagy két ággyal, fürdőszoba zuhanyzóval és hajszárítóval, felszerelt konyha sütővel és hűtőszekrénnyel, légkondicionálóval, ingyenes wi-fi-vel és plazma LCD TV-vel

-tól € 00,00
információt kérhet
hol vagyunk