Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 NYARALÁS OLASZORSZÁG

HOTEL ASIAGO BEACH


Viale Romagna, 217 - 48125 LIDO DI SAVIO (RA)
+39 0544 949187
+39 0544 949110

leírás


Az Asiago beach szálloda közvetlenül a tengerparton található, 5000 négyzetméteres területen. úszómedencével, nagy kerttel zöldövezettel és belső parkolóval. Minden modern felszereléssel rendelkezik, amely garantálja a maximális kényelmet.

Nagy úszómedence tengerre néző
Kiváló alternatíva a tengerhez. Pihenjen a legfeljebb hat férőhelyes forró pezsgőfürdőben, vagy kényeztesse magát egy lebarnulással a medence mellett futó nagy szoláriumban.

A medencében csúszda és vízesés szolgálja gyermekei örömét. Az úszómedencét nagy és gondozott kert veszi körül, ha ehelyett egy hűvös sarkot keres egy könyv olvasásához, élvezze a tágas pihenőterületeinket.

szolgáltatás


Vadonatúj gyógyfürdő a tengeren
Tengerparti Gyógyfürdőnk várja Önt, hogy kényeztesse magát, és felejthetetlen pillanatokat tölthessen el a tenger mellett.

Meg fogod találni:
török ​​fürdő
Szauna
jakuzzi
Krómterápiás zuhany
Pihentető ágyak tengerre néző kilátással

Belépő 15,00 € személyenként fél napra, egyidejűleg korlátozott számú fő számára fenntartva, foglalás ajánlott.

Speciális pároknak
Foglalja le fürdőjét egy órára exkluzív használatra, és kényezteti magát szolgáltatásainkkal (páronként 50 €)

A nagy privát strand
A strand minden szolgáltatásával kizárólag vendégeink számára van fenntartva. A tenger alternatívájaként a nagy úszómedence jakuzzival, szaunával és egy kis edzőteremmel várja a vendégeket. A kikapcsolódáshoz a következőket találja: nagy közös helyiségek, amelyek ideálisak olvasáshoz, valamint egy nagy kert grillezővel.

A szálloda közvetlenül a tengerre néző nagy privát strandon található, ideális családja számára, akik egy bőséges reggeli után indulhatnak a napjukon, és anélkül érhetik el a strandot, hogy át kellene menniük az úton.

A szállodában, mint az étteremben
Nincs is jobb, mint egy bőséges reggelivel kezdeni a napot, és csodálatos környezetben elfogyasztani a konyhánkat.
Minden reggel hatalmas kontinentális büfé várja a vendégeket, amely ideális az energiával és a jó közérzettel való kezdéshez. Az Asiago-ban sütemények és piték széles választékát is megtalálja, hogy kielégítse ízlelőbimbóit! Mindent csodálatos tengeri kilátás gazdagít. Kérésre menü cöliákiásoknak.



Tengerre néző szobák
Friss, tágas, és minden szobából csodálatos kilátás nyílik a tengerre. Nemrég felújított, modern bútorokkal. Kétféle szobánk kínálja a legjobb szolgáltatásokat: standard és superior.

-tól € 00
információt kérhet
hol vagyunk