Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 NYARALÁS OLASZORSZÁG

HOTEL QUISISANA


Viale Regina Elena, , 41 - 47900 RIMINI (RN)
+39 0541 381385
+39 0541 387816

leírás


Egész évben nyitva tartó szálloda Riminiben
A Quisisana Hotel egy 3 csillagos szálloda Rimini Marina Centro szívében, egész évben nyitva tart, és ideális a Riminiben való tartózkodáshoz az év mind a tizenkét hónapjában (üdülés és munka céljából egyaránt). A szálloda Rimini tengerpartjának központi részén található, közel a főbb látnivalókhoz, köztük a Rimini Vásárhoz, az új Palacongressihez és a történelmi városközponthoz.
A Quisisana szállodát közvetlenül a tulajdonosok vezetik, akik tapasztalatuknak és professzionalizmusuknak köszönhetően a jellegzetes romagnai vendégszeretettel gondoskodnak vendégeikről: az ingatlan napi elkötelezettsége a kínált szolgáltatások minőségére és kiemelt odafigyelésére irányul. mindenki egyéni igényei szerint fizetik, hogy mindenki jobban elkényeztesse magát, mint otthon.
2021 elején szállodánk minden szobáját és külsejét teljesen felújítottuk, hogy nagyobb kényelmet biztosítsunk az Ön tartózkodása alatt.

szolgáltatás


Állatbarát szállodák Riminiben
Ha a családi vakációról van szó, a kérdés, ami a házi kedvenceket űzi: "de hol hagyjukxx01domanda10xx" Ha úgy dönt, hogy a Quisisana szállodában tölti tengerparti nyaralását, akkor ezt a problémát megkerülheti, mert itt is szívesen látjuk kis négylábú barátait!

Elegendő, ha a foglaláskor közölni fogja négylábú barátja jelenlétét, és mindannyian nyugodtan és gond nélkül távozhatnak.

Minden szállodai szolgáltatás
Romagna étterem és nemzetközi konyha
Parkolás (kérésre)
Ingyen wifi
Légkondicionálás a hálószobákban és minden környezetben
24 órás portaszolgálat és értékmegőrzés
Nagy terasz közvetlenül a sétányon
Mosoda kérésre térítés ellenében
Felár ellenében transzfer az állomásra és a repülőtérre
Vidámparki egyezmények
Emel
Megállapodás a parkokkal
Ha nyaralni nem csak a tengerparton "sütögetve" szeretné tölteni a napjait, hanem valamilyen alternatív szórakozást szeretne, itt élhet a Romagna Riviéra számos gyönyörű vidámparkjával kötött megállapodásainkkal! A szállodában kényelmesen, kedvező áron vásárolhat jegyet és szórakozhat az egész családdal!

-tól € 00.00
információt kérhet
hol vagyunk