Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 NYARALÁS OLASZORSZÁG

HOTEL ATLANTIC


Lungomare Zara, 117 - 64021 GIULIANOVA LIDO (TE)
+39 085 8008029

leírás


Az Atlantic Hotel és a csodálatos fenyőerdő közvetlenül a tengeren emelkedik, a pihenésre és a létesítmény által kínált számtalan kényelemre.
A szálloda előtti homokos strand kristálytiszta, sziklák nélküli, enyhén lejtős tengerrel rendelkezik, ideális gyermekek számára.
Az Atlantic Hotel minden igényt kielégít, még sok család számára is. Élvezheti a felnőttek és gyerekek kiváló szórakoztató szolgáltatásait, kirándulások szervezését, úszómedencét vízi csúszdával, jacuzzit, egy kis fitnesztermet, ahol minden autónak megfelelő parkolóhelyet biztosít. Az ingyenes kerékpáros szolgáltatás igénybevételének lehetősége gyönyörű panorámás sétát tesz lehetővé a Teramo-part összes települését összekötő kerékpárúton.
A szálloda családi kézben van, több mint ötven éves tapasztalattal és 4 generációval!

szolgáltatás


Léto bylo vždy ideálním obdobím pro setkání a zábavu.

V Hotelu Atlantic budete obklopeni přírodou, okamžik, na který jste celý rok čekali, a touha po dovolené a svobodě nás všechny spojuje více než dříve!

Letošní léto bude plné stejných emocí a relaxace jako vždy.

Hotel Atlantic nabízí to nejlepší pro celou rodinu od nejmladších po ty nejzralejší!

Naše krásná soukromá pláž vyhrazená pouze pro hotelové hosty, prostorná mezi jedním deštníkem a druhým. Letos garantujeme 20 metrů čtverečních na každý deštník (10 metrů čtverečních vyžaduje vyhlášku předsedy vlády).

Pláž je z jemného písku a křišťálově čistého moře bez kamenů, které mírně klesá. K dispozici je dětské hřiště, které bude dvakrát denně dezinfikováno specifickými produkty, zábava vítá malé i velké.

K dispozici šatna pro naše zákazníky s dezinfekčním gelem, chata s barem a restaurací Vám umožní odpočinout si a můžete si dát drink pod slunečníkem s debetem na účet.

2 malá hřiště, která naše pláž nabízí, vám umožní hrát bowling, plážový tenis nebo volejbal pouze pro členy stejné rodiny. Deštníky a chodníky budou dezinfikovány každé ráno. Naše chata je výbornou alternativou pro ty, kteří nemají rádi písek nebo chtějí popíjet něco osvěžujícího. Úsek pobřeží Giulianova je nízký a písčitý: jednotný pás jemného písku se širokými plážemi.
Hlavní bazén se sugestivním vodopádem, který vám umožní ochladit se v nejteplejších dnech cákáním, které vás obklopí, dětský koutek je ideální pro cákání těch nejmenších, zatímco pro ty starší zaručí zábavu tobogán a navíc hydromasážní bazén zaručuje relaxaci, rozmístěná lehátka obklopující bazény vám umožní relaxovat při cvrlikání ptáků a v pozadí zvuku vodopádu, který vám umožní fantazírovat a ocitnout se na jiném kouzelném místě. Borový les je chloubou našeho hotelu, sugestivní: je snadné vidět malé černé veverky skákající z jednoho patra na druhé, barvy květin a vůně čerstvě nařezaných bylinek vám dávají pocit, jako byste leželi na poli. venkov, když jste před nábřežím Giulianova. Je možné odpočívat a číst si knihu, zatímco si vaše děti hrají na hřišti.


A medence biztonságos hely a klór jelenlétének köszönhetően, amely képes semlegesíteni a vírusokat és baktériumokat. Míg a csúszdát naponta kétszer, az ágyakat pedig minden ügyfélváltáskor fertőtlenítik.

A kávézó szolgáltatásait, koktélokat és aperitifeket a személyzet szolgálja ki.

A fenyőerdő hűvösében felszolgált reggeli egy kihagyhatatlan lehetőség.

Az Atlantic Hotel ízletes, tipikus abruzzói ebédeket és vacsorákat kínál, ahol a hagyományos termékek és receptek megőrzik a hagyomány ízét, mivel Abruzzo különösen gazdag és jelen van.

AZ EBÉDLŐ
Nagyon világos és tengerre néző, teljesen légkondicionált. A rugalmas étkezési idők lehetőséget kínálnak a nap jobb irányítására
Ám az ételeink elkészítésére fordított gondosság ideálissá teszi nyaralását ... teli gyomorral ...

3 VÁLASZTOTT MENÜK ... hús, hal és vegetáriánus

A reggelit a fenyőerdő hűvösében szolgálják fel, egy bájos és pihentető hely, ahol a lehető legjobban kezdheti a napot! Természetesen olyan asztalokkal, amelyek egymástól bizonyos távolságra vannak, és amelyeket minden ügyfélváltáskor fertőtlenítenek. Gazdag választéka 5 féle menüből áll, édes, sós és gyümölcsös kávéval és cappuccinóval, melyet csaposunk készít. Nem utolsósorban az ebéd és a vacsora nagyon változatos menüt kínál 3 féle húsból, halból az asztalnál, és végül sok friss zöldséggel és előételekkel, amelyek ebédre és vacsorára egyaránt megtalálhatók az asztalon. Minden reggel frissen készített tésztát szolgálunk fel a séf által. Ezenkívül a tengerparti pizzéria lehetőséget kínál arra, hogy a tenger mellett pizzázzon, a háttérben a hullámok susogása mellett. Alternatíva ebédre vagy vacsorára.

A JELLEMZŐ ABRUZZESEI VACSORA
minden héten megkóstolhatják vidékünk jellegzetes ételeit.


SZOBÁK:
Classig: Minden alapvető szolgáltatást kínál azok számára, akik szórakoztatónak érzik a nyaralást.
A fürdőszobákban zuhanyzó található, és a szálloda hátsó részére néznek.
Strandszolgáltatás, beleértve egy napernyőt, szoláriumot és nyugágyat; légkondicionálás benne.

A szobák felszerelt terasszal, hajszárítóval, széffel, telefonnal és érkezéskor fogadó vonallal és wi-fivel rendelkeznek.

Tengerpart: Tökéletes egyesülés a pihenés és az összes szolgáltatás között, vadonatúj fürdőszobák nagyon tágas zuhanykabinokkal. A strandszolgáltatás magában foglalja a napernyőt, nyugágyat, napozóágyat és strandtörölközőt, valamint a légkondicionálást.

A szobák felszerelt terasszal, hajszárítóval, széffel, telefonnal, érkezéskor fogadó vonallal és wi-fivel rendelkeznek.

Superior: Ideális azoknak, akik szeretik a csodálatos panorámát a szálloda legfelső emeleteiről, és azoknak, akik minden kényelemre vágynak nyaralásuk során. A napernyő az első sorokban garantált, 2 napozóággyal és 2 strandtörölközővel, maximális odafigyeléssel az ebédlőben az asztal pozíciójának meghatározásánál.

A szobák felszerelt terasszal, hajszárítóval, széffel, telefonnal, szalonnal és wi-fivel rendelkeznek.

-tól € 00,00
információt kérhet
hol vagyunk