Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 NYARALÁS OLASZORSZÁG

HOTEL SMERALDO


Lungomare Zara, 119 - 64021 GIULIANOVA LIDO (TE)
+39 085 8000076

leírás


A Smeraldo Hotel Giulianova Lidóban megnyitja szobáit az Ön számára, hogy fantasztikus tengerparti nyaralást biztosítson Abruzzo egyik legnépszerűbb tengerparti üdülőhelyén.

Struktúránk 80 kényelmes és jól berendezett szobával rendelkezik, nagyon lakható, minden könnyen megközelíthető a liftnek köszönhetően az emeletekre, ami párok és gyermekes családok számára is jól megközelíthető hellyé teszi szállodánkat, inkluzív szolgáltatással, emiatt az egyik a kategória legjobbja Giulianovában.

A Hotel Smeraldo számos egyéb szolgáltatást kínál, amelyek célja, hogy pihentető és szórakoztató tartózkodást biztosítson, amelyet szórakoztató csapatunk garantál. a gyerekek szórakozni fognak a sok játékkal felszerelt parkunkban és különösen a medencében található víziparkban; Pihenhet úszómedencénk mellett, vagy megmártózhat a napsütötte jakuzziban, és végül kiköltözhet a strandra, hogy pihenjen a fenntartott napozóágyakon.

Mindezt és még sok minden mást, mindenesetre csak a legjobbat azoknak, akik úgy döntenek, hogy a Giulianova Lido-i Hotel Smeraldóban nyaralnak!

szolgáltatás


POOL
Három úszómedencénk és vízi parkunk található a szálloda stratégiai pontján, ahol reggeltől estig süt a nap, ahol ingyenes napozóágyak találhatók a napozáshoz. (sapka használata kötelező)

GYERMEKÚSZÓ ÉS VÍZPARK: A legkisebbek szórakozását és biztonságos úszástanulását szolgáló úszómedence és gyönyörű játszótér csúszdákkal, szökőkutakkal, 45 cm vízmagassággal; ahol a gyerekek teljes nyugalomban szórakozhatnak, és szüleik könnyedén irányíthatják őket.

STRAND
Lido Smeraldo Saját strandunk a szálloda előtt található, melyet két közeli bár és zuhanyzó szolgál ki. van strandteniszpálya, bowlingpálya, strandröplabda is. A strand mindkét végén zuhanyzók és öltözők állnak az Ön rendelkezésére. Két bár mindig a két végletnél van, ahol megállapodásokat kötünk, és vannak szolgáltatások is. A víz kristálytiszta és szikláktól mentes. ELŐNYÖK A CSAK VEVŐK SZÁMÁRA FENNTARTOTT SZÁLLÓ ELŐTT A GYERMEKJÁTSZÓTERÜLETRE FOKOZATOSAN FELJÁRÓ VÍZ VÉGSZINT-HOMOKÁBÓL ÖSSZETEVŐK CSAK 5 SOROS ERNYŐNK VAN.

PARKOLÓHELY
A Cattolicában található 3 csillagos Hotel Smeraldo privát és bekerített parkolójában mindig van hely autójának.

Úgy döntött, hogy autóval nyaralxx01domanda10xx Ne aggódjon, Giulianovában könnyedén, kényelmesen és biztonságosan parkolhatja le autóját.

A parkoló bekerített és nem őrzött, de csomagjait nyugodtan a szállodában hagyhatja, és amikor csak akarja, használhatja autóját, vagy "elfelejti" indulásig.


ÉLÉNKSÉG
Mosolyogva szakítjuk meg a stressz láncait azáltal, hogy bevonjuk Önt a Giulianova-ba a Smeraldo szállodában, szórakozással. bemutatók és Disney aperitifek, tapasztalt előadók és művészek, hogy felejthetetlenné tegyék nyaralását.

Szórakozás: babatánc - izomébresztés - miniklub - aperitif játék - versenyek - laboratórium - vízi aerobic és még sok más.

Tipikus vacsora.


SZABADIDŐ SZOBÁK
A Hotel Smeraldo a szabadidős tevékenységek széles választékát kínálja a szállodán belül: Különösen élvezheti az úszómedencét ugródeszkával és vízi parkkal, strand teniszpályákat, bowlingokat; Biliárd szoba, Babaszoba.

Számos tevékenységet választottunk Önnek, hogy felfedezze gyönyörű régiónkat: Hagyja magát irányítani, és hozza ki a legtöbbet az Abruzzese Riviérán való tartózkodásából!

KERÉKPÁROK
Ingyenes kerékpárbérléssel gyönyörű kirándulásokat tehet.

TORNATEREM
A Smeraldo Hotel egy tekintélyes, súlyemelőkkel és fitneszgépekkel felszerelt fitneszteremmel várja vendégeit.

Azok, akik nyaralás közben is szeretnek testüket ápolni, a Smeraldo Hotelben egy felszerelt létesítményt találnak, a legújabb generációs gépekkel felszerelve, hogy minden alkatrészét megformázza a teste.

Nekünk fontos vendégeink jóléte, így ha Ön sportoló és szereti magát tökéletes formában tartani.


KERT
A Hotel Smeraldo egy nagy privát fenyőerdővel rendelkezik, árnyékos területekkel, ahol teljes kikapcsolódásban pihenhet, miközben gyermekei egy nagy játszótéren játszanak, vagy részt vesznek a szórakoztató programokon.

A zöld fenyőerdőben asztalok és székek várják a tengeri szellőt, miközben a szálloda által kínált jó üdvözlő koktélt kortyolgatják.

KONYHA A GYERMEKEKNEK
PAPPE ÉS TOVÁBBI
A kicsik rendelkezésére a legjobbat úgy foglaljuk le, hogy 30 perccel korábban engedjük be az ebédlőbe, hogy igényeiket a lehető legjobban kielégíthessék, mindig elérhető zöldségleves, zöldségleves, bébiétel, főtt talpas és még sok minden más is anyukájával egyeztetve.


-tól € 00,00
információt kérhet
hol vagyunk