Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 NYARALÁS OLASZORSZÁG

HOTEL IDEAL


Via San Salvador, 158 - 47922 RIMINI (RN)
+39 0541 720262

leírás


Kiváltságos helyen, Torre Pedrera újonnan felszerelt tengerpartján (gyalogosxx01slash10xxkerékpárút) található, 2 lépésre a strandtól. Szállodánkban időkorlátoktól mentes, pihentető nyaralást tölthet, amelyet mindig csodálatos kilátás kísér a tengerre.
Giacomo – díjnyertes séf – és Anna – több mint 25 éve a szállodai szektorban – a lehető legjobb módon üdvözölhetik Önt, és fantasztikus tartózkodást tesznek lehetővé, amelyben mindig elkényeztetik, és ahol valóban érez
„Díszvendégünk”.

Egy "okos" formula, amely maximális szabadságot biztosít, és úgy lett kialakítva, hogy minden nap megválasszon, mit és mikor csináljon, és élvezze a romagnai tartózkodás által kínált legjobbat: napsütést, tengert, pihenést, szórakozást és... a helyi konyha hihetetlen ízei.

szolgáltatás


Smart B&B Formula
8.00-11.30-IG NON-STOP
A REGGELI...

Giacomo és Anna több mint harminc éves vendéglátói és vendéglátói tapasztalatából a szabadság ünnepének új ötlete születik, időkorlátok nélkül, reggeltől kezdve!

8:00-tól 11:30-ig SZUPERBÜFÉT várunk édes és sós finomságokkal, mint például: illatos croissant, házi sütemények és torták, joghurt, gabonapelyhek, lekvárok, szörpök, palacsinták, friss tojások, felvágottak és sajtok. a környezetünket.

Késő reggelig lehetősége lesz reggelizni a tengerre néző, csodálatos panorámás teraszunkon... salátát fogyaszthat az esernyő alatt, áthaladva az aperitifet naplementekor, kilátással a tengerre... ez néhány az új funkciókat, amelyeket nálunk talál.

Giacomo, a számos tévéműsorban díjnyertes séf (többek között a Sky platformon sugárzott "Best Chef Italia") nemcsak finomságaival lep meg, hanem izgalmas Show Cooking-al is közvetlenül az ebédlőben!

Gyere és élvezd a nyaralást szabadságban, megérdemled!

Szereted a kényelmet, és meg akarsz állni velünk vacsoráznixx01domanda10xx
NINCS MIT...

... aki szeretne, annak lehetőség van a "mi" félpanziós ellátásra a tengerre néző teraszon naplementekor. Giacomo séf minden nap "a nap ízét" kínálja, egyetlen fogást, amelyet mindig szigorúan saját kezűleg készített desszertek kísérnek.

3 féle szoba
A Hotel Ideal modern, lényegre törően és kényelmesen berendezett szobái többségükből csodálatos kilátás nyílik a tengerre: 3 csillagos szállodánk igazán tágas szobákkal rendelkezik, amelyek kiválóan alkalmasak egy családi nyaralásra.

2 Ausl-tanúsítvánnyal rendelkező szobánk van fogyatékkal élők számára

-tól € 00,00
információt kérhet
hol vagyunk