Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 NYARALÁS OLASZORSZÁG

HOTEL ALEXANDER


Via Panoramica, 35 - 61011 Gabicce Mare (PU)
+39 0541 954166
+39 0541 960144

leírás


Az Alexander szálloda arra törekedik hogy minden igényeit kielégitse,profeszionista modon a Gabbice-i tartozkodása ideje alatt.A szállodában különössen odafigyelünk vendégeink igényeire rengeteg szolgáltatást ajálnva.
Egy gyönyörű medence ,éttermünk odafigyel a lisztérzékeny vendégeink éttrendjére,klimával ellátott tengerre néző szobák,finnszauna és melegitett pezsgőfűrdő,bicikli útvonalak,tenisz és focipályák.
Ezek és sok más a mi Gabbice-i szállodánkban,nemfeledve hogy szállodánk elnyerte a LEGAMBIENTE Turizmus ökologiai dijat.
Negyven éves tapasztalatunkat és szakértelmünket az önök jólétére használjuk fel.
Öt ok arra hogy az Alexander szállodát vállaszák.
A légkör. ideális hely hogy jólérezze magát.Alkalmas minden korosztály számára.
Vendéglátás.családias környezetben lesz részük ahol a művészet és vendégszeretett hagyományunk része.
Az izek. Az izek a finom ételek szerves részét képezik hogy tudják hogyan kell élni és élvezni az élet örömeit.
A szenvedély.A részletekre való odafigyelés hagyományá vált az Alexander szállodánál.A mi szállodánk kényelmes egy szemvedélyes üdülést igérve.
A nyaralás.A sport,a tenger, a kultura az éjszaka és a pihenés találkoznak hogy megadják azt amire vágytál.

szolgáltatás


A magánparkoló a szálloda mellett,egy hatalmas kert az ön kikapcsolodására,biliárd terem,buracco terem,internet pont és wi-fi,bár bió elöételek és este egy űditő hosszú ital a kertben a jó zene társaságában,a tengerpart(fűrdő 34/35) legcsendesebb része a természet közepén,elektrikús golfautó,hogy menjen fel a strandról,szállitás a repűlőtérről,útikalauz hogy felfedezze a környéket, vásárlás külön megállapodást köthetnek a környékbeli legjobb outlet üzletekben,városi kerékpár kölcsönző,hogy kerékpáron bejárhassa a környéket.
Két melegitett úszómedence áll a felnőtek és gyermekek rendelkezésére.A wellnesz részen pihenhetnek és csak magatokra gondoljatok.Megfiathalithatja testét és lelkét a finnszaunában és forró pezsgőfűrdőben.Kényeztesse bőrét egy kellemes napzuhannyal(UVA)hogy börre barna legyen.Kényeztesse magát egy élénkitő masszázsal.
Konyhánk.Probálja ki a helyi gasztronomiát felajálva helyi ételeinket.
A reggeli a kertben...........micsoda kikapcsolodás

-tól € 70,00
információt kérhet
hol vagyunk