Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 NYARALÁS OLASZORSZÁG

HOTEL ADRIATIC & BEAUTY


Via Principe di Piemonte, 43 - 47924 Rimini (RN)
+39 0541 372106
+39 0541 375868

leírás


Nyaralás,pihenés,szorakozas.
Pár lépésre a tengertől ,a csodálatos Riminii tengerpatal szemben helyezkedik el a 3 csillagos Adriatic szálloda ,Miramaron,ahol a családi gazdálkodásnak köszönhetően ,mindig megtalálja a minöséget és az udvariasságot.

Családoknak megfelelő szálloda,Miramaron,ideális azok számára akik gyermekekkel utaznak,a lenyügöző tenger ahol a víz lejtőin biztonságban uszhatnak kicsik és nagyok.Ezek mellet a tengerparti sétányon minden nap elöadasokban,zenében,szabadteri mühelyekben es éttermekben van részük.

szolgáltatás


Az Adriatic szálloda 40 tágas,világos és kényelmes szobákkal áll a vendégek rendelkezésére,ideális hely az egész családnak.Fedezze fel a modern felszereléseket; minden szobának van erkélye,LCD TV,automatikus légkondicionáló,széff az értéktárgyak megörzesere,minibár,telefon és fürdöszoba tusolofülkével és hajszáritoval felszerelve.

ÉTTEREM
Probálja ki a hagyományos és nemzetkőzi konyhát a legkondicionáloval felszerelt étteremben.Bőséges svédasztalos elöételekkel és köretekkel,valamint hús és hal,mindennap más,menüvel varjuk vendégeinket mindezek mellet vegetáriánus,lisztérzékeny és különleges étrendet biztositunk igényelő vendégeink szamara. Minden reggel bőséges svédasztal,édes és sós termékekkel minden vendég ízlése szerint.

-tól € 40,00
információt kérhet
hol vagyunk