Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 NYARALÁS OLASZORSZÁG

HOTEL RONDINELLA


Viale Zara, 86 - 47042 Cesenatico (FC)
+39 0547 83106
+39 0547 673196

leírás


HOTEL RONDINELLA: 40 év
a tapasztalat az Ön szolgálatában.


A CESENATICO 3 csillagos szálloda csendes helyen fekszik, egy nagy park mellett, sok zöldellel, tavakkal, játszótérrel és sportpályákkal, távol a zajtól és AC-től 150 méterre a strandtól.

Séta vagy kerékpárral a 3 csillagos hotel vendégeink közé Cesenatico központja és a Leonardo da Vinci által tervezett port lenyűgöző légköre, és percek alatt eléri Gatteo, Cervia és Pinarella városait.

szolgáltatás


Szállodai szolgáltatások
Lift belülről és kívülről Scala Security, Bár, Reggeliző terem, Műholdas TV, teljesen légkondicionált, Szolárium, Kerti játszótér, Asztalitenisz, Parkoló biztosított, Ingyenes kerékpárhasználat gyermeküléssel.

A konyha a Hotel 3 csillagos Rondinella Cesenatico a pont a kiválóság. A menük, a halételek minden nap a Romagna-i Adria hagyományai szerint felszolgált kezelések. A svédasztalos reggelit a szálloda bárjában, a következő kerttel, 3 csillagos szállodában szolgálják fel.

A Hotel Rondinella Cesenatico szobái díszei modernek és kényelmesek minden létesítményben mini bár légkondicionálással, telefonos erkéllyel, széf a műholdas TV-vel.

Szolgáltatások Strand
Great Pool, Great Water Slide, kabinok, strandröplabda, Bocce, Kosárlabda, Animáció, Mini Club - Gyermekjátszótér, Fitness Corner.

-tól € 00,00
információt kérhet
hol vagyunk