Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 NYARALÁS OLASZORSZÁG

HOTEL ASTOR


Via Fratelli Vivaldi, 94 - 48125 Lido di Classe (RA)
+39 0544 939437
+39 0544 939418

leírás


A 3 csillagos Astor szálloda Lido di Classen egy ideális vállasztás aki szereti a csendet a tengerpartot,az egésséges táplálkozást ,a tiszta és egyszerű szobákat és ahol a tulajdonos és az alkalmazottak barátságosak.A szállodát a Zoffoli család vezeti 1972 óta.
Egy csendes környéken található.Az Astor az önök szállodája a tengerparton,Lido Di Classen,körülvéve mindig virágzó kerttel hogy a nyári szabadságát a szabadban a ravennai tengerparton töltse.

szolgáltatás


Az Astor szállodában 5 tipusú szobát találtok,mindegyik kielégiti vendégeink kivánságait.Gyertek és fedezétek fel a mi 3 csillagos szállodánkat a tengerre néző kilátással.
Szállodánk egy kicsi családias hely ami lehetövé teszi hogy kúűlőnős gondott forditsunk a takaritásra,minden második nap ágyneműt cserélünk,a fűrdőszobában minden nap.
Az Astor szálloda különleges romagnai koyhát szolgál fel.Naponta a főszakácsunk egy gazdag menűvel kényeztetti vendégeinket,4 első és 4 második fogásos ételekkel,halat és húst kedvűkre választhatnak,amelyeket mindig köretek,saláták és édességek kisérnek. Külőnleges figyelmet forditunk a friss termékek kiválasztására és az ételek elkészitésére,hogy mindig eredeti romagnai izeket szolgáljunk fel vendégeinknek.
A mi 3 csillagos szállodánk és étterműnk panoramikus kilátást kinál a tengerre ,klimával felszerelve.
A reggeli gazdag svédasztal a verandán és kertben felszolgálva.A kertben rendszeresen vacsorákat szerveznek.

-tól € 00,00
információt kérhet
hol vagyunk