Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 NYARALÁS OLASZORSZÁG

HOTEL BRASILIA


Via F.lli Vivaldi, 90 - 48125 Lido di Classe (RA)
+39 0544 939179
+39 0544 939089

leírás


A 3 csillagos szálloda csendes helyen található,a gyallogos sétány mellett ami eválasztja a strandtól,Lido di Classe-i üdülöhely 5 km-re Milano Maritimtól ,35 km-re Riminitől és 26 km-re Forlitól.
Lido di Classe a Lidi Ravennati nevet kapta a széles strand és a tiszta viz miatt.
Ideális hely a vizisport kedvelői számára.Teniszpályák,széles magán parkoló,elsőosztályú légkondicionált és fűthető társalgó,amerikai bár,Tv szoba és hangulatos tetőtéri étterem,ahol változatos ,izletes olasz és nemzetközi ételeket szolgálnak fel hogy űdűlésűk nyugodt legyen a családias Brasilia Szallodában.
Szálloda a tengerparton.
A szálloda Lido di Classe tengerparton,új épület fedett magánparkoloval,medence,lift,étterem,amerikai bár,Tv szoba legkondicionáloval és fütéssel.
A szálloda ideális hely azok számára akik az otthon kényelmét keresik.

szolgáltatás


Közvetlenül a tengerparton,teljesen légkondicionált és fűthető fedett parkoloval,medence napágyak és napernyő a strandon,lift,étterem ,bár ,tv szoba ,tenisz ,150 méterre a strand,ingyenes kerékpár használat,ping-pong,romagnoli esték.
Minden szoba tengerre néző erkélyel,fürdöszoba zuhanyozóval,hajszáritóval,telefon, műholdas tv,széf,minibár,(légkondicionáló térités ellenében, 5 euro naponta).
Nemzetközi reggeli,ebéd és vacsora,4 fajta menüből választható,hús és hal,meleg és hideg köretek sajtok,sütemények, gyümölcs és sorbet bűfé mindezeket a szálloda chéfje készit 45 éve.

-tól € 44,00
információt kérhet
hol vagyunk